maanantai 23. kesäkuuta 2014

Morsiuskimppu suunnitelmia

Saimme tänään erittäin mieluisan vieraan, nimittäin Ninan joka suunnittelee hääkimppuni. Hänellä on ihana blogi Lilja´s Corner käykäähän tutustumassa :) Tiesin Nina blogin perusteella, että hän on oikea "kukkataiteilija" ja kun hääpäivä alkutalvella lyötiin lukkoon siinä ei mennytkään kauaa kun olin jo pyytänyt häntä suunnittelemaan ja tekemään morsiuskimppuni. Onneksi hänkin innostui tästä ja tänään meillä olikin tapaaminen jossa kävimme vielä läpi väriteemaa ja mitä kukkia kimpussani käytetään.



Sain Ninalta tämän upean kimpun. Tässä hieman arvioitiin kimpun muotoa ja kokoa... muutamia näistä kukista näette sitten häissäkin, värimaailma vähän muuttuu ja uusia kukkia tupsahtaa mukaan. Kaikki nämä kukat muuten löytyvät hänen omasta puutarhastaan!



Huvikumpuliving.com_23062014_0001.jpg



Nämä lasiset vanhat maison jars lasipurkit tulevat olemaan häissämme pöydillä, sainkin tässä samalla nyt ihanasti ideoita mitä kukkia ja kasveja pöytä asetelmiin voisi käyttää :)



Huvikumpuliving.com_23062014_0001-4.jpg



Huvikumpuliving.com_23062014_0001-2.jpg



Oi että, mua alkaa kohta jo ihan jännittää. Morsiuskimpun valinta toi taas mieleen sen, kuinka lähellä häät oikeastaan ovatkin ;) 



Kiitos Nina vielä ihanista ideoistasi!

Ei kommentteja: