torstai 26. kesäkuuta 2014

Peilistä avainkaappi, DIY

Kun keväällä hankimme lasten vaatteille uuden kaapin eteiseemme ( tästä näette sen ) jouduimme samalla luopumaan kokovartalopeilistä joka meillä sillä paikalla oli ennen ollut. Pari kuukautta tässä ollaankin oltu ilman kunnollista peiliä, kunnes Ikean Stave peilistä löytyi ihan loistava ratkaisu... Peili on juuri sopivan kokoinen kapeaan ja korkeaan tilaan ja sen lisäksi siinä on saranat. Halutessaan peilin voi siis myös kääntää ja näin on helpompi peilata eri suunnilta. Nyt en ainakaan voi siis syyttää peilin puuttumista siitä, miltä näytän ulos lähtiessä ;)



Huvikumpuliving.com_25062014_0001-6.jpg



Huvikumpuliving.com_25062014_0001-4.jpg



Peili toimii meillä myös avainkaappina. Ripustimme sen taakse avaimia pienillä nauloilla ja itse peili on siis samalla myös avainkaapin ovi, kätevää ;)



Lopuksi ajattelin vielä vinkata teille uudesta facebook sivusta jossa olen mukana, Blogivaasasta. Blogivaasan  klik, sivuille päivittyy muutamien ihanien vaasalaisten bloggaajien postauksia :) Käykäähän tykkäämässä sivuista niin pääsette helposti seuraamaan monen eri aihepiirin bloggaajia kerralla!



Ihanaa päivää kaikille tänne piipahtaneille!



 

Ei kommentteja: