keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Vanhan astiakaapin siivouspäivä

Keittiössämme on iso vanha astiakaappi ( oliskohan ollut jopa liinavaatekaappi aikoinaan... ), joka onkin yksi lempi huonekaluista meillä. Tosi tarpeellinenkin, sillä ilma sitä en kyllä tietäisi missä kaikkia astioita oikein säilyttäisimme. Viime aikoina se on kuitenkin ollut niin sekainen, astiat sikinsokin ja päällekkäin. Kaapista tuskin uskalsi ottaa mitään pois, saatikka laittaa sinne takaisin kun pelkäsin, että kaikki astiat tippuu lattialle. Siivousinspiraatio sitten iski ja tyhjensin koko kaapin. Sen jälkeen sainkin kaikki kupit ja kulhot paremmin mahtumaan kaappiin ja nyt onkin aivan ihanaa ottaa sieltä astioita!


Nämä kaapin sisällä olevat hyllyt maalasimme muuten Kalklitirin Palladio värillä viime keväisen keittiörempan yhtteydessä. Maalia jäi juuri sen verran yli, että riitti näihin hyllyihin ja aivan ihanasti se piristikin vanhan kaapin.

Hauskaa päivää kaikille ja suuret kiitokset ihanista kommenteistanne leikkihuoneen tapetointi postauksiin <3

22 kommenttia:

kotimeidän kirjoitti...

Ihana kaappi! Minullakin olisi yhden komeron hyllyt maalausta vailla. Jospa saan tästä inspiraation. Aurinkoista päivää sinulle punahiuksinen äiti!

Stella Vanilja kirjoitti...

Oi mikä kaappi <3 unelma <3 tuollainen on ollut haave jo monta vuotta :)

Mukava kun sait siivous inspiksen kaapin kanssa,lopputulos on niin palkitseva :)

Sommarbacka fi kirjoitti...

Oi, mikä unelma kaappi, aivan ihana <3 Täällä olisi myös saatava inspiraatiota kaappien järjestämiseen, mikä siinä on kun ne tavarat eivät tahdo pysyä järjestyksessä niisä kaapeissa :) Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

S - Beauty of Life kirjoitti...

Aivan upea tuo kaappi ja hieno sisätlö :)

Annukka kirjoitti...

Houkuttelevan näköinen kaappi sisältöineen päivineen :). Ja mun mielestä kiva just noin, että hyllyt on maalattu valkoisiksi, mutta muuten on saanut jäädä puunväriseksi.

Mulle tuli kans keittiöön liittyvä energianpuuska ja päätin ruveta pienimuotoiseen remonttiin, josta ei tullutkaan ihan niin helposti toteutettava kuin kuvittelin, mutta sinnikkäästi oon jatkanut eteenpäin ja samalla käynyt jokaikisen kaapin läpi. Huh, miten paljon kaikkea "roskaa" kaappeihin on kertynyt. Tai paremminkin jäänyt käyttämättä. Ei kehtaa melkein tunnustaa, että viis muovikassillista piti heittää pois kaikenmaailman jauhoja ja säilykkeitä, joissa oli parasta ennen päiväykset menneet umpeen ajat sitten. 2000-luvulla sentään kaikki tällä kertaa. (Ei ole kauaa kun hyllystä putkahti esiin yrttisuola, joka oli menny vanhaksi 1994. Ihmeteltiin, kun ei tullu purkista ulos edes lyömällä :D)

Sari kirjoitti...

Näyttää niin ihanalta ja järjestelmälliseltä! Voi kun meillekin mahtuisi tuollainen kaunokainen. <3

Kaisa kirjoitti...

Ihana aarrekaappi, ois niin kiva tulla katsomaan lähempää mitä ihania aarteita sieltä löytyykään :)

Sike - HOUSEkoti kirjoitti...

Oi mikä kaapi ja sen sisältö. I like :D

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos kotimeidän :) Hyllyjen maalaus oli kyllä tosi hyvä keksintö, kaappi tuli paljn raikkaammaksi ja sai jotenkin rytiä enemmän :)

Mukavaa viikkoa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Seija <3 Ihan totta, kyllä on hyvä tunne jälkeenpäin kun on saanut hoidettua tällaisen homman. Kauan sitä jaksoinkin pitkittää ;) Pitää vaan löytyä oikeanlainen inspiraatio, niin sitten siivous käy hauskemmin :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Se onkin tosi kumma juttu Sommarbacka, en ymmärrä miksi se menee niin usein sekaisin, hih! Nyt ilmoitin kaikille, että tavarat täytyy laittaa samaan paikkaan takaisin kun mistä ne on ottanutkin..... saapas nähdä kauanko pysyy järjestyksessä ja itse sen varmasti saan taas sekaisin nopeasti :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos S, nyt astiat tulee paremmin esillekin kun ne ovat järjestyksessä. Tekisi melkein mieli pitää näitä ovia auki koko ajan ;)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos kiitos Annukka, oon kyllä niin tyytyväinen tähän! Ja ihan niinkuin totesit, kivat nämä hyllytkin kun ne maalattiin. Voi mulla tulee mieleen eräs kerta kun siivosin kaappeja meillä. Juuri jauhoja ja ruokia ja sen sellaisia.... muutettiin tähän meidän taloon 2009 ja kun siivosin kaappeja löysin jotain juttuja, jotka oli päivätty kauan ennen 2009! Me ollaan siis muutettu tänne ja kannettu edellisestä asunnosta jo vanhaksi menneitä juttuja uuteen kotiin, huh huh ;) !

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Sari, kerrankin se on näin järjestyksessä! Toivottavasti pysyykin hetken aikaa, mutta eiköhän se taas kohta ole sekaisin ;) Aivan ihana tämä kaappivanhus kyllä on ja sopii hauskasti juuri tänne keittiöön.
Hauskaa viikon jatkoa :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Kaisa :) Onneksi on jokin paikka astioille, vaikka tämä aika tilava keittiö onkin muuten on kaappitilaa tosi vähän!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos kovasti Sike, ihanaa iltaa <3

Anne kirjoitti...

Herranen aika mikä kaappi ja mitkä astiat :) Onnentyttö olet :)

Pia / Kotini ja maisemani kirjoitti...

Tuollainen järjestelyurakka tuo kyllä hyvän mielen tekijälleen! Lopputulos palkitsee! Kaunis kaappi :)

Heli - Valkoista Harmoniaa kirjoitti...

Voi mikä ihana kaappi ja sen upea sisältö! <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Hih, kiitos Anne :) Näitä on tässä vähän kerääntynyt vuosien saatossa ;) Hauskaa iltaa <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Heli kovasti <3 :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ihan totta Pia, kauan se kestikin että sain siivousintoa tähän kaappiin, mutta nyt on kyllä niin tyytyväinen olo :)
Hauskaa iltaa <3