tiistai 27. marraskuuta 2012

Joulun avajaiset

Olen jo pikkuhiljaa aloittanut joulun esille laittamista meidän kotiin. Luntakaan ei ole vielä saatu, joten ainakin nämä valosarjat tuovat sitä kaivattua tunnelmaa ja valoisuutta! Vaikka kuinka rakastankin tätä joulun aikaa ja sitä tunnelmaa mitä valot ja koristeet tuovat, huomaan että aika nopeasti joulun jälkeen kaipaan taas muutosta selkeämpään ja avarampaan ja joulun koristeet saavat taas muuttaa varastoon hetkeksi :)
Parempi siis aloittaa koristelu aikaisemmin ja nauttia niistä tällä tavalla vähän pidempään.

Tänä vuonna vanha valkoinen astiakaappi sai aloittaa joulun. Meillä oli onnea muuttaessamme tänne kun talon entinen omistaja jätti kaapin meille. Hän sanoi, se on aina kuulunut tänne ja saa olla täällä jatkossakin.


Kaappi on itse suloisuus nyt kun se vielä sai valoköynnöksen ympärilleen ja vihreät kranssit oviin. Vanhasta hirrestä tehty viinipulloteline saa kohta täyttöä glögeistä. Keinuhevonen on kirppis löytö. Se maalattiin ensin osittain mustalla ja sen jälkeen kokonaan valkoisella. Lopuksi vielä hioimme valkoista maalia pois, jotta saatiin kuluneen näköinen " shabby chic " vaikutelma :)


Onko teillä muuten jo jouluvalot tai tähdet esillä?Ei kommentteja: