torstai 22. marraskuuta 2012

Lights in the house

Olen ihan "jouluhullu" mutta samalla koittanut hieman hillitä vielä joulukoristeiden esillelaittoa. Nyt alkaa kyllä vaikuttaan siltä, että tänä viikonloppuna pitäisi ehkä jo laittaa valoja ja muuta kivaa jouluista esille. Siitä on sitten kivaa pikkuhiljaan jatkaa jouluvalimisteluja....
Olen hurahtanut tänä vuonna näihin talo lyhtyihin ja löysinkin Ellokselta tällaisen aivan ihanan talon mallisen lampun. Siitä tulee niin suloinen valo ja laitoimmekin sen keittiöön mummultani perityn vanhan senkin päälle.


Pari viikkoa sitten kävin Vaasassa ihastelemassa Riviera Maisonin liikkeessä, voi kun siellä on kaikenlaista ihanaa, mutta kaikkeen ei todellakaan ole varaa joten nyt päädyin vain ostamaan tämän jouluisen tyynyn Svaneforsilta. Se sopii kivasti olohuoneemme sohvalle, sitten täytyykin vain vaihtaa verhot... tai ainakin nuo nauhat joilla verhot on sidottu niin saadaa joulun tunnelmaan taloon :)


Myös keittiössä oleva penkki sai uuden tyynyn H&M Homelta. Tykkään kovasti siitä, että se on hieman rouheampi juuttikankainen tyyny valkoisella tekstillä! 


Nämä olivat nyt toistaiseksi tämän joulun uudet hankinnat, toivomuslistalla olisi tietenkin vaikka mitä muuta, mutta ensiksi täytyisi päästä penkomaan varastoja ja katsoa mitä kaikenlaista jouluista sieltä löytyy!  Onko muillakin jo jouluvalmistelut alkaneet?

Ei kommentteja: