sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Usko, Toivo(muslista) ja Rakkaus

Vietimme viikonlopun vanhassa kotikaupungissani Pietarsaaressa. Siellä monien talojen ikkunoita joulun aikaan koristavat Usko, Toivo ja Rakkaus jouluvalot! Ne eivät ole aikaisemmin ehkä kuuluneet suosikkeihini, mutta nyt niitä löytyy myös ihanan valkoisina perinteisen punaisen sijaan. Nämä täytyy nyt ehdottomasti laittaa tämän joulun toivomuslistalle!


Myös nämä suloiset talo lyhdyt ovat toivomuslistalla, yksi iso tai kaikki kolme... siinäpä vasta pulma! Näitä löytyy esimerkiksi Countrybymail nettisivuilta.

Tämä Seitashopin pallovalosarja on mielestäni aivan ihana, näitä löytyy myös monissa muissa väreissä, mutta jotekin nämä vaaleat olivat mielestäni kaikista suloisimmat!

Adventtikynttilöiksi olisi hauskaa löytää jotain uutta tänä vuonna. Minulla ei ole aina tapana edes pitää adventtikynttilöitä, mutta Quriosa Interiorista löysin pari vaihtoehtoa jotka vaikuttavat niin kivoilta, että varmasti toinen niistä pitäisi hankkia.


Joulua odotellessa, enää 49 päivää jäljellä!

5 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Kiirettä on pitäny ja nyt piti lukea kaikki viikolla tekemäsi ihanat postaukset. :) Hyvä fiilis täällä!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos, se on kiva kuulla! Tähän jää vähän koukkuun... :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kivat noi valopallot,löytyyköhän jostain halvempaa?mulla niin pää täynnä jouluideoita et ei rahat kohta riitä ...apua :) !!
Piia

Susanna Tamminen kirjoitti...

Stockmannilla on jotain vastaavaa: Huom, lyhennetty linkki
http://tinyurl.com/cdfj8dt

Satu kirjoitti...

Mäkin ihailin jo viime vuonna valkoista Usko, Toivo, Rakkaus -sarjaa. Hinta vaan oli niin huima, etten vielä silloin malttanut sitä hankkia.