sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Shoppailua joulun täyteisessä Quriosa Interiorissa


Tänä viikonloppuna oli yhdessä lempi putiikeistani, Jungsundissa sijaitsevassa Quriosa Interiorissa joulunavajaiset. Ilma ei valitettavasti ollut kovin jouluinen, mutta puoti ja sen pihapiiri olivat täynnä niin ihania esineitä ja jouluisia tavaroita, että olin välittömästi joulu fiiliksissä! Oli ihanaa kuljeskella puodin pihalla ja maistella lämmintä glögiä samalla :) Tein myös muutaman aivan ihanan löydön...


Vanha puinen seinälokerikko... mitähän siihen voisi laittaa? Puodin pitäjällä oli hauska ehdotus, siihen voisi aina sesongin mukaan vaihdella pieniä esineitä. Nyt joulun aikaan laitan siihen joitakin jouluisia juttuja... siitä lisää sitten myöhemmin! Mummuni vanhat posliini oravat pääsivät nyt asustamaan lasikuvun sisään...


 Tällainen ihana säilytyskori tarttui myös mukaan. Nyt siinä on puita, mutta sopii mielestäni vaikka pyyhkeille, vilteille tai vaikkapa wc-paperi rullille :)


 Löysin myös näitä ihania talolyhtyjä. Näitä löytyi myös sinkin värisenä, mutta päädyin tähän valkoiseen. Kynttilän valo heijastuu siitä aivan mahtavasti!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuo talokynttilä on niin hieno! Mutta oravat näyttää siltä, että ne pitää päästää vapaaksi...:) vapauta oravat vapautaoravat!!
Pipsa

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oravat vapautettu, mutta mitä sinne kuvun alle voisi sitten laittaa :) ?

Anonyymi kirjoitti...

Näin jossain sieniä, sellaisia leikki kärpässieniä..tai oksia,havuja,käpyjä,lankarullia...

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hyviä ideoita, kiitos :)