keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Tulitikkuaski taulu

Pari kesää sitten kävin tutkimusretkellä vanhassa ladossa jonne on kerätty moffani, eli äitini isän vanhoja tavaroita ja esineitä. Mitä kaikkea olikaan säilytetty...löysin pari ihanaa vanhaa huonekalua meille kotiin, vanhoja lehtiä, nappeja, lankarullia, nauloja, ennen tosiaan ei heitetty mitään pois. Tuntuu mukavalta ottaa osa tavaroista käyttöön nyt omaan kotiin ja miettiä mitä kaikkea niistä voisi tehdä!


Mukaan tarttui myös laatikollinen vanhoja tulitikkuaskeja. Ne olivat niin kauniita ja värikkäitä, että halusimme tehdä niistä jotain. Nyt tällainen avopuolisoni tekemä tulitikkuaski taulu koristaa keittiömme seinää, sopivasti juuri takan vieressä!


Pietarsaaren Tikku, H. Tuhkanen  (hih)!2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kauniita askeja!

Mä oon tänä vuonna säästäny tulitikkuaskeja. Tai oikeastaan ne ovat viime talvelta, kun takkaa polttaessa askeja kului. Aikomus oli päällystää ne kivoilla papereilla, sitoa ohuet nauhat ympäri ja ripustaa pienet lahjapaketit joulukuuseen. Askarteluosuuden voisikin tehdä, mutta voi olla, että kuopuksen takia ei laitetakaan tänä vuonna kuusta sisälle, tai se on kumossa koko ajan.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tuo on muuten tosi hyvä idea!!! Mäkin niin haluan kyllä joulukuusen ,mutta varmasti joudumme tekemään kuten viime vuonnakin, että nostamme sen pienelle sivupöydälle niin lapset eivät ylety siihen. Kyllä siihen pöydällekin yllättävän iso kuusi saatiin mahtumaan :)