maanantai 2. syyskuuta 2013

Salmiakki vs. kirjahylly...

Kerroinkin tuossa aikaisemmin, että olemme yrittäneet löytää uudet tapetit keittiön ja leikkihuoneeseen. Meillä onkin jo hankittuna Starkilta ostamamme New England tapetit ( näyttävät siis tällaiselta vanhalta lautaseinältä ) ja ajattelimme niitä leikkihuoneeseen. Tapetin ei mielestäni tarvitse välttämättä olla kovin "leikkihuonemainen" sillä huone toimii myös vierashuoneena ja sitähän on helppo värittää tekstiileillä ja leluilla kun seinät ovat hieman hillitymmät.


Nyt kun ajatus keittiönkin tapetoimisesta on vahvistunut, tulin siihen tulokseen, että tämä New England tapetti sopisikin paremmin keittiöön ja leikkihuoneeseen pitäisi nyt löytää jotain muuta :)

Tässä ideoita:Ilmari Tapiovaaran 2+3 tapetti on ihana, ehkä harmaa on vähän synkkä.. valkoinen mustilla numeroilla voisi toimia! Alhaalla upea Miss Printin Little Trees tapetti, tai olisko tuollainen yksinkertainen valkoinen ihan hyvä, Clarke & Clarken Strike on tässä kyseessä.
Tapiovaaran tapettia myy esimerkiksi Sateenkaarentaa verkkokauppa ja Miss Print sekä Clarke & Clarken tapetteja löytyy mm. Aveolta


Ferm Living on aina huippu! Yläkuvan Harlequin tapetti on vahvoilla, varsinkin mintun värisenä. Eivät hullumpia myöskään Concrete tai Ribbed mallit. Nämä mallit löytyvät esimerkiksi täältä.


Isakin tapetit ovat ihanan leikkisät. Tykkään kovasti ylimmästä harmaasta Lovebirds tapetistä sekä harmaasta Pingviinistä. Retroilijan unelma Nowa Mist ( onkohan liian värikäs, juuri siitähän halusin pois )... Alhaalla vasemmalla kaunis Mineheartin Bookshelf White! Näitä malleja löytyy mm. Tapettikaupan sivulta.


Meidän suosikiksi nousi myös tämä Mineheartin Bookshelf Vintage tapetti. Ihana, mutta aika kallis.... Jos tämän valitsee otetaan suunnitelma B käyttöön, eli tapetoidaan vain yksi seinä ja loput seinät tapetoidaan jollakin yksivärisellä tapetilla ( en usko että pystymme maalaamaan tuon voimakkaan sinikuviollisen tapetin päälle joka siinä nyt on )!

Mitä mieltä te olette, löysittekö omia suosikkeja?15 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Monta hyvännäköistä, mutta että yksi ylitse muiden...

Ainakin se tuli mieleen, että kirjahyllyt, jotka on liian säntillisesti toistamassa samaa kuviota, käy aika äkkiä tympimään. Siis ainakin minua.
Noi numerot on turvalliset, itse saattaisin harkita sitä nuoren huoneeseen tai vaikka työhuoneeseen.

Seija kirjoitti...

Tuo valko pohjainen numero tapetti on kyllä aikas pirteä :-) Ja ajaton :-)

Tämä olikin tosi hauska postaus! <3

Kauniita monia tapetteja oli ja varmasti valinnan vaikeus on edessä :-) Että tulee valituksi kumminkin sellainen mikä itseä varmasti miellyttää hetken aikaa :-)

Tsemppiä tapetti hommiin! <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ihan totta Katja, hyviä huomioita! Kannattaa tosiaan harkita tarkkaan kun niitä sitten joutuu taas katsomaan jonkin aikaa ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tykkään kans siitä kovasti Seija! Senkin kanssa on ehkä niin että on liian levotonta jos kaikki seinät täynnä numeroita, siinäkin ehkä toimisi että vain yksi seinä on sillä tapetoitu :)

Kivaa päivää!

Johanna M. kirjoitti...

Mun suosikki on ehdottomasti harlekiini, ihana!

Johanna M. kirjoitti...

Olen näköjään toisella tunnuksella liikenteessä eli Östermyran auringosta päivää. :)

SatuMaria kirjoitti...

Kauniita tapetteja! Ei ole vain yhtä suosikkia, koska kaikki ovat omalla tavalla kauniita.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Päivää päivää Johanna :) On se mustakin niin ihana, saapas nähdä valitaanko se... pitää vielä vähän miettiä ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin ovatkin SatuMaria, voi kun tämä onkin aina näin vaikeaa ;)

Elina kirjoitti...

Jee! Numerot on Pihlgren&Ritolan! Anteeksi mainokseni... Heillä on eksoottinen tehtaan(?)myymälä Toijalassa, jonka herrasmiesmyyjä ilahduttaa asiantuntemuksellaan ja olemuksellaan. Kannattaa poiketa, jos sielläpäin liikkuu. :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa Elina joo niin tietysti on :) Kiva kun kerroit tuosta myymälästä, sinne olisi kivaa päästä käymään. Valitettavasti aika kaukana meiltä, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin sattuu olemaan lähistöllä! Iloista viikkoa!

Jenni kirjoitti...

Ihania vaihtoehtoja, omia suosikkeja näistä on 2+3 valkopohjaisena, harlekiini kummassa vain värissä ja ihanaakin ihanampi Ribbed. :) Kirjahyllyt on ihanat mutta itseäni alkaisi ajanmittaa kyllästyttämään varmasti.

Tsemppiä vaikeaan valintaan! :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Mäkin tykkään numeroista kovasti ja se harlekiinikin olis ihana! Ribbed oli mulle uusi tuttavuus, mutta tosi ihana sekin :)

Kiitos tästä tuleekin aika vaikea päätös ;)

nalle-emo kirjoitti...

Onko tuo lautatapetti jo keittiössä? Olisi tosi kiva nähdä se seinällä, kun itse harkitsen sitä myös :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa nalle-emo :) Valitettavasti tapetti ei ole vielä keittiön seinällä, emme ole kerenneet vielä tapetoida... mutta toivottavasti tässä joskus syksyn aikaan kerkeäisimme :) Mäkin pidän peukkuja, että näyttää seinällä sitten yhtä ihanalta kun tietokoneen ruudussa!