perjantai 6. syyskuuta 2013

Tyttärelle ja äidille

Nyt kun työuran alku alkaa taas lähestyä huomaan löytäväni itseni yhä useammin vaatekaupoista tai verkkokauppoja selailemasta. On oikeastaan aika ihanaa saada päivitettyä vaatekaappia työelämään ja syksyyn... ja tarttuuhan sitä aina lapsillekin jotain mukaan ;)Taisin suorastaan hyppiä riemusta kun piipahdin Lindexsissä ja huomasin, että näitä super suloisia Littlephant leggareita löytyi vielä koossa 104. Luulin, että Littlephantit loppui kokoon 86 ja koska meidän molemmat tytöt ovat aika pitkiä tuo koko ei ole mennyt päälle piiiitkään aikaan. Harmi kun ei ole aikuisten koossa.... ;)


Itselleni ostin Vilalta tämän ihanan huivin. Siitä tuleekin varmasti kiva lisä vaikka minkälaisten yläosien kanssa! 

Iloista perjantaita ja alkavaa viikonloppua!8 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Syksyn tullen on mukava päivittää myös vaatekaappia :-) syksyksi tulee kaikkia ihanuuksia kauppoihin ja eihän vaatteitakaan ole tietenkä koskaan liikaa :-)

ILoa alkavaan viikonloppuun! ♡ aurinkoa on luvattu mukavasti!

Jenni kirjoitti...

Ihania löytöjä, huiviin on ihana taas kääriytyä ja nuo Littlephant leggarit on tosi pirtsakat. Hyvä tietää, että niitä löytyy isommassa koossa myös (meillä sama koko käytössä), kesällä muistan niitä kanssa ihastelleeni pienessä koossa. :)

Aurinkoa päivääsi! <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin tuleekin Seija! Ihania syysjuttuja löytyisi vaikka kuinka paljon :) Ihanaa jos olisi vielä oikein aurinkoinen viikonloppu, kyllä sitä kylmää sitten taas riittää!

Iloista viikonloppua <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Jenni! Leggarit on aivan huiput, onneksi näitä saa nyt vähän isommassakin koossa :) Itselle olisi kivaa löytää sellaisia vaatteita joita olisi sitten helppo yhdistää ,muutamalla hyvällä vaatteella saisi sitten kivoja yhdistelmiä aikaiseksi!

Ihanaa päivää <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Siis niin söpöt pökät! :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Aivan huiput ;)

Anne kirjoitti...

Kivat leggarit ja tuo huivi on aivan superihana.Tahtoo myös tuollaisen,on niin kauniit väritkin =)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Anne! Huivi oli kyllä huippu löytö ;) Täytyy oikein kiittää liikkeen myyjää joka oli niin aurinkoinen ja esitteli mulle tämän!