keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Take a moment to reflect

Töiden taas alettua huomaa kuinka päivät vain kiitävät. Viihdyn uudessa työpaikassani aivan älyttömän hyvin! Työtehtävät vaikuttavat mielenkiintoisilta ja haastavilta ja näin alkuun on tietenkin paljon uutta opittavaa. Olen tutustunut moniin ihaniin uusiin ihmisiin ja minut on otettu niin sydämellisesti heti mukaan porukkaan :)

Työpäivän jälkeen onkin ihanaa kaapata lapset syliin ja viettää ne muutamat tunnit yhdessä touhuten ennen nukkumaan menoa. Teen nelipäiväistä työviikkoa joten saan sitten vielä sen yhden extra päivän viikossa viettää tyttöjen kanssa " vanhaan tapaan" ! 


Ajattelin näin syksyn kunniaksi vielä muistella kesää muutamien kuvien kera joita en ole kerennytkään teille näyttää :) 


Iloista päivää!


12 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Uusi työsi kuulostaa kiinnostavalta, mukavaa, että viihdyt! :)
Kesäkuvat ovat ihania, näitä katselee mielellään, joskin tulee vähän haikea mieli, kun taas yksi kesä on ohi... Suloisia tunnelmia! <3

Seija kirjoitti...

Kesän tunnelmat! <3 Aivan ihania! :-) Mukava kun laitoit niitä vielä meille :-)

Mukavaa työpäivää! :-)

SatuMaria kirjoitti...

Vesi elementtinä on ihana, todella kauniita ja mukaansa tempaavia kuvia. Ja mukava kuulla, että viihdyt työssäsi :)

Annukka kirjoitti...

Kuulostaa ihan kadehdittavan mukavalta tuo työkuvio. Olen iloinen sun puolesta :)

Itse kun on viimeiset 17 vuotta tehnyt samaa työtä, josta olen kyllä tosi paljon tykännyt ja tykkään edelleenkin, on alkanut aina vaan enemmän ja enemmän mietityttää, että mitä muuta sitä vielä vois kokeilla vai oliko se tässä.
Opiskelu työn ohessa on askel siihen "muun" suuntaan, mutta toistaiseksi mennyt enemmän vielä pelkän haaveilun puolelle.

Kesäkuvat näyttää onnellisilta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva kuulla että viihdyt uudessa työssäsi.
Saako kysyä mitä kuuluu työnkuvaasi?

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin tuleekin Jenni, samaa mietin aamulla että olipa ihana kesä! No, toivottavasti tulee vähintäänkin yhtä ihana syksy :)
Kivaa loppuviikkoa <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Seija, oli kivaa vielä hetki fiilistellä kesäkuvien parissa :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Satu! Viihdyn kyllä tosi hyvin uudessa työssä :)Muistelen että sinäkin vaihdoit työtä tässä vähän aikaa sitten, toivottavasti sielläkin menee hyvin!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Annukka, olipa kivasti sanottu :) Mun mielestä kannatta uskaltaa mennä omien unelmien perässä! Tai okeastaan onhan se ihanaa jos on löytänyt sellaisen työn jonka parissa viihtyy ja tuntuu mukavalta joka aamu lähteä töihin!
Tuo opiskelu juttu kuulostaa kivalta :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Saa toki kysyä ;) Kaikki työtehtävät eivät ole itsellenikään vielä täysin selvinneet, mutta pääasiassa autan sisustus ja rakennuspuolta heidän kaikenlaisissa tehtävissä. Lasken asiakkaille tarjouksia, tapaan heitä messuilla :) Asiakastapaamiset ovat siis tärkeässä roolissa, kivan vaihtelevaa työtä siis!

Lilja's Corner kirjoitti...

Ihania kesämuistoja. Minun pitäisi käydä läpi kesän kuvia. Mutta ehkä teen sen vasta myöhemmin, silloin kun on pimeä ja kylmä...

Susanna Tamminen kirjoitti...

Silloin niitä onkin ihanaa katsella Nina! Toivottavasti nähdään niitä sun blogissa sitten :)