lauantai 16. marraskuuta 2013

Blogitapahtuma

Torstaina vietimme Aveolla  ( klik FB sivut ) blogitapahtumaa ja mukana oli ihana porukka suomen- ja ruotsinkielisiä bloggareita! Iloinen puheensorina täytti koko konttorin kun bloggarit ja Aveon henkilökunta innostuivat keskustelemaan bloggamisesta, sisustamisesta ja rakentamisesta! Kaikki eivät tunteneet toisiaan entuudestaan, mutta sitä ei olisi mistään huomannut, tunnelma oli katossa :)



Minä ja Joanna Hansén joka on meidän media- ja verkkokauppavastaava kerroimme illan ohjelmasta ja toimitusjohtaja Anna Häggblom ( näkyy peilistä ) toivotti kaikki tervetulleeksi.


Aveon johtava sisustussuunnittelija ja yhteyspäällikkö Anniina Aho kertoi lastenhuoneiden sisustamisesta. Mullakin alkoi heti päässä raksuttamaan kaikenlaiset ideat mitä lastenhuoneissa voisi tehdä... mitä värejä voisi käyttää, minkälaista valaistusta ja ennen kaikkea mistä näkökulmasta ( lapsen korkeudelta ) huonetta tulisi katsella, kiitos inspiraatiosta!



( kuvassa: Johanna Koo, Joanna, Jonna, Riikka, minä ja Sanna-Maija )

Olipa upeaa tavata näin monta bloggaajaa!

Hauskaa viikonloppua!



14 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Voi kuinka ihana tunnelma kuvista välittyy! :-) Varmasti oli tosi rempseä ilta :-) Mukavaa piristystä tähän syksylle ja ihanaa kun uusia ideoita! :-)

Iloista lauantaita! <3

Jemina kirjoitti...

Kiitos vielä hienosti järjestetystä tapahtumasta! :) Tulen mielelläni uudestaan.

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi että - oliko se tosiaan perjantaina? Mun kutsussa luki 14. päivä ja piti kieltäytyä muiden menojen vuoksi - voi miten harmi.

Mukavaa että oli hauskaa! :)

Kivaa viikonloppua! <3

Melina / Minishow kirjoitti...

Kivalta kuulostaa, ja bloggaajien kokoontumiset ja verkostoituminen on aina huippujuttu! Meilläkin täällä Jyväskylässä on tänään blogitreffit ja mua jännittää hyvällä tavalla nähdä kasvot blogien takaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kyllä se oli torstaina Pieni Lintu, voi apua kirjoitin sen tuohon väärin, täytyy korjata se :) olisi ollut ihanaa tavata sinutkin! Ensi keväänä sitten toivottavasti pääset mukaan, ajattelimme järjestää tällaisen uudestaankin. Ihanaa viikonloppua :)

Pieni Lintu kirjoitti...

No hyvä ..tai siis tarkoitan että nyt ei harmita niin kamalasti! :D Paitsi että eilinen ei pakosta olisi ollut sen parempi, olen ollut tosi flunssainen nyt...aaatshiuh! :P Tosi nätti ja mukava muuten tuo sun neulemekko. <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ilta oli tosi hauska Seija, olisi kyllä niin ihanaa tavata jmyös muitakin bloggareita jotka ei asu ihan tässä lähellä! Ihanaa lauantaita sinne teille <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kivaa kuulla Jemina, ehdottomasti olet tervetullut kun järjestetään uudestaan :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi teillähän on huippu päivä tiedossa Melina, varmaan blogistasi saa sitten kohta nähdä ja lukea siitä tapaamisesta lisää!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Toivottavasti olo on parempi kohta Pieni Lintu! Kyllä meille varmasti järjestyy tilaisuus tavata joskus....
Voi kiitos, tuon Sandin mekon löysin alkusyksyllä kun Vaasassa oli se Bros outlet, ihastuin tuohon mekkoon heti. Onhan se vähän talvinen ehkä, mutta voi varmasti käyttää jo nyt :)

Unknown kirjoitti...

Olipas meillä kyllä tosi kiva ilta ja ihana tavata sut ja kaikki muut ihan livenä! Kiitos teille emännille ja muille Aveolaisille :)

Toivottavasti saadaan joku kahvihetki joskus lähiaikoina järjestymään!

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Kuulostaa huipulta illalta, tuolla olisi ollut mukavaa olla mukana! :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oli tosi kivaa tavata Riikka, toivottavasti nähdään pian taas uudestaan! <3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Se olisikin ollut tosi kivaa Jenni, ihanaa lauantai-iltaa :)