torstai 7. marraskuuta 2013

Kurkistus vaatehuoneeseen

Vaatesäilytys tällaisessa vanhassa talossa jossa on viistot katot on aika hankalaa. Sopivia kaappeja ja komeroita on vaikeaa löytää! Meillä ratkaistiin " ongelma " niin, että muutimme yhden yläkertamme makuuhuoneen walk-in closet tyyppiseksi vaatehuoneeksi. Se on oikeastaan kaikista pienin huone meillä joten sopiikin kivasti vaatteille ja sinne jää jopa hieman oleskelutilaakin. Yksi korkea kaappi ja monen monta pitkää avohyllyä toimivat kivasti... tai, no ovathan hyllyt usein aika sotkussa, mutta onneksi tässä huoneessa on ovikin jonka voi vain laittaa kiinni jos ei halua sitä sekamelskaa aina katsoa :)

Tämä korkea Ikean kaappi on kokenut muodonmuutoksen. Se on ollut ihan perus kirsikan värinen kaappi jonka maalasimme valkoiseksi, molemmat ovet tapetoitiin sekä nupit vaihdettiin. Aivan kuin uusi kaappi!

Iso kokovartalopeili on tarpeellinen vaatehuoneessa, samoin tuo ihana vanha nojatuoli jossa voi istuskella ja pohtia mitähän sitä oikein tänään laittaisi päälleen ;) Tästä viime talven postauksesta näette vielä hieman lisäkuvia huoneesta. 

Ihanaa päivää kaikille!


17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olettepa ratkaisseet kaappi ongelman kivasta! Meillä on samaa ongelmaa. Tällä hetkellä makuuhuoneessa on sellainen kattoon asti oleva vaatekaappi, jossa on lastulevyhyllyt ja isot peiliovet. En tykkää lainkaan! Ja tosi epäkäytännöllinen.

Stella Vanilja kirjoitti...

Aivan ratkaisu ♡ teillä on kyllä niin ihana koti ja tuo vanha henki mistä olen jaksanut useamman kerran sanoa :-) vaatehuone olisi kyllä enemmän kun tarpeellinen :-)

MUkavaa päivää ♡

ritva kirjoitti...

Hieno ratkaisu,kyllä tuo vaatehuone on tarpeen.Mukavaa loppuviikkoa:)

Maru kirjoitti...

Tämäkö ihanuus on vaatehuone! Ohoh, tosi kiva. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Niin nättiä että!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Teillä on sitten oikein pukeutumishuone...:)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Aika hankalia nämä säilytysongelmat välillä Keltaisen tuvan emäntä. Minä olisin aluksi halunnut liukuovelliset kaapit, mutta se ei oikein onnistunut hyvin viiston katon takia. Ihan kivat nämä avohyllytkin ja yksi iso kaappi kätkee sisäänsä jonkin verran :) Lapsilla on sitten omat vaatesäilytyksensä muualla!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Seija, vaatehuone on kyllä kätevä. Tykkään siitä että on jokin huone jossa kaikki vaatteet on ja siellä on vielä tilaa pukeutuakin, ei tarvitse kuljetella vaatteita sitten ympäri taloa :) Mukavaa iltaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Se on kyllä tosi tarpeellinen ritva, iloista loppuviikkoa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi kiitos Marjukka, ihanaa iltaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Pieni Lintu :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

No näin on päässyt käymään Irmastiina ;) Se ei vaan taida olla niin kovin pitkäaikainen ratkaisu, sillä heti kun lapset eivät halua enää jakaa huonetta, meidän täytyy muuttaa tuo toiselle huoneeksi! Sitten pitääkin keksiä jotain muuta meidän vaatteille.... No toivottavasti viihtyvät yhdessä vielä pitkän aikaa ;)

SatuKoo kirjoitti...

Onpas hieno vaatehuone, wau! Sinulle on huomenna blogissani matka-haaste:)

S kirjoitti...

Oih, aivan uhkun ihastusta! Miten kaunista teillä kaikki!

Ihanaa syksyä!

-S-

Ps. Todella hauskan pirteä laukku sinulla!

http://elamaakuvina.blogspot.fi/

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Satu, hauskaa iltaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi S, kiitos vain ;) Tervetuloa tänne jatkossakin! Laukku on kyllä aika pirtsakka, etsinnässä olisi kyllä joku hieman talvisempi laukku, ehkä kirppikseltäkin löytyisi :)
Ihanaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Meiltä puuttuu vielä kokovartalopeili. En oikein tiedä minne sen laittaisin, joten olen ajatellut että ostaisin vain sellaisein jonka voi 'liimata' oveen kiinni!! Hmm..mietin vielä ;)