maanantai 6. toukokuuta 2013

Eilinen...

Eilinen päivä kului lasten kanssa leikkiessä, kirpparilla käydessä ja kesästä haaveillessa! Ajatukset pyörivät jo puutarhakalusteissa, tekisi niin jo mieli ottaa kaikki esille, kattaa pöytä kauniisti ja rentoutua pihalla auringonpaisteessa :)
 Lapset maalasivat vesiväreillä värityskirjoja ja itseään...

Molly 2v 10kk piirsi myös perheportretin ;) Se pääsi oikein kehyksiin seinälle, tähän voisikin alkaa keräämään lasten piirustuksia, saataisiin kiva "taidenäyttely" aikaiseksi...
 sitten katsoimme lastenohjelmia tv:stä....
 ja Maija sai uuden otsatukan, no niin nyt näkeekin taas hyvin, kiitos pappa ;)

Haaveissa olisi myös uusi pöytäliina puutarhapöydille ulkona, mutta minkä valitsisi näistä ihanuuksista?!
Annon pellavaliina olisi ihana! Kuva: Kodin1
Kelta-valkoinen liina on jotenkin ihanan retro. Camilla pöytäliina Ellokselta. Kuva: Ellos.fi

Nämä ihanat pilkulliset myös Ellokselta, oiskohan tuo mustavalkoinen hyvä? Plussaa siitä että pinta on käsitelty joten sen voi vain pyyhkäistä puhtaaksi! Kuva: Ellos.fi
Tässä pöytäliinassa on vähän suuremmat pallot, kaunis! Kuva:hm.com
Tai miten olisi pienet valkoiset pilkut harmaalla pohjalla... Kuva: hm.com
Kuva Martti Järvi, kotivinkki.fi
Tämä viimeinen kangas taitaa kuitenkin olla suosikkini, Marimekon pikkujätski, voi ihanuus! Oliko teillä jokin suosikki näistä tai kenties jokin ihan muu, saa vinkata!

Aurinkoista maanantaita!

2 kommenttia:

SatuMaria kirjoitti...

Mulla on Marimekon kankaista montakin suosikkia, etten ala niitä nyt listaamaan :D Vallilalla on myös kauniita kankaita, kuten Mustikka. Ihania kuvia ja kirppikset ovat kivoja paikkoja, oikeita aarreaittoja :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin onkin SatuMaria :) Marimekolla tosiaan on niin paljon ihanaa puhumattakaan Vallilasta. Tästä tuleekin nyt aika vaikea homma valita kiva kangas tai pöytäliina tuohon ;)