maanantai 27. toukokuuta 2013

Kirsikkapuu

Pihan ihanin puu! Kirsikkapuumme on nyt täydessä kukassa ja joka vuosi yllätyn kuinka kaunis se silloin onkaan. Riippumatossa, hieman puun varjossa on ihanaa rentoutua ja nauttia näistä kesäisistä päivistä... tai ainakin voin katsella sinnepäin ja haaveilla kuinka ihanaa se olisi ;) Tällä hetkellä se toimii lähinnä tyttöjen leikkiveneenä...



Ensimmäisinä kesinä tänne muuttaessamme puusta tuli valtavasti kirsikoita. Oli aivan vaikeaa keksiä mitä kaikkea niistä voisi tehdä. Jos muuten tiedätte hyviä kirsikkareseptejä otan mielelläni niitä vastaan! Nyt on kuitenkin mennyt jo kaksi kesää niin, että kirsikoita on ollut tosi vähän, pidetään peukkuja että tänä vuonna tilanne muuttuu!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille!

8 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Nyt ovat omenapuut, kirsikka ja luumupuut kauniemmillaan...:)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Niin ovatkin, ihanaa kun niistä voi nauttia näin alkukesästä! Mukavaa maanantaita :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Wau, teidän kirsikkapuu on upea. Meidän parin vuoden ikäinen kirsikkapuu on rääpäle tuohon verrattuna. Yhtäkään kirsikkaa en ole itse vielä saanut maistaa sillä linnut ehtivät joka vuosi minua ennen :-)

Unknown kirjoitti...

Kaunis puu todellakin! Vilkuttelin teidän ohi ajaessani viikonloppuna ;) Ihanaa viikkoa sullekin!

Johanna Rintanen kirjoitti...

Melkoisen makea lököilypaikka. Voi kumpa meilläkin olisi noin komea kirsikkapuu =)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Katja! Juu nuo linnut ovat meilläkin kerenneet usein syödä suuren osan marjoista! Tämä on kyllä todellinen puu vanhus, onneksi se oli täällä valmiina kun ostimme talon :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Se on oikein ihana löhöilypaikka... kunhan sinne asti vain joskus pääsisi :) Onneksi nämä aurinkoiset ilmat vain tuntuvat jatkuvan, upeaa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ihanaa viikkoa sinnekin Riikka!