lauantai 4. toukokuuta 2013

Tv nurkkaus vol 2

Astukaa sisään... tässä vähän laajempi kurkkaus makuuhuoneeseemme. Olen kyllä tosi tyytyväinen tuohon sohvanurkkaukseen, vaikka täytyy myöntää että tuo iso musta laite tuossa lipaston päällä voisi olla hieman " näkymättömämpi ".  Tekniikkaa on välillä aika vaikeaa saada sulautumaan sisustukseen kauniisti. Olohuoneessa meillä onkin kiva kaappi jonne tv on piilotettu, mutta täällä se nyt on vain suoraan esillä. Tähän täytyisi ehkä keksiä joku ratkaisu....
Toisaalta vietämme kuitenkin suurimman osan päivästä muissa huoneissa ja vieraatkin aika harvoin eksyvät meidän yläkertaan, joten ehkä tämä toimii ihan hyvin nyt näinkin :)
Hauskaa lauantaita! Meillä on jo kolme nuhanenää talossa joten taidetaan viettää aika rauhallinen päivä ihan sisätiloissa tänään. Täytyisi siivoilla ja järjestää komeroita jonne olen vain kasannut aika paljon tavaraa... ehkä se voisi olla tämän viikonlopun projekti!6 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Olipa ihana fiilistellä kun tuttu sohva teillä :-) Minulla on tuo sama sohva (tällä hetkellä vanhemmillani säilössä) kun muutettiin miehen kanssa yhteen talvella niin ei kahta mahtunut. :-) Tykkään kovasti tuosta :-)

Muutenkin näyttää oikein kivalta! :-)

Uutena lukijana menossa mukana :-)

Aurinkoista lauantaita! <3

Lilja's Corner kirjoitti...

Meillä on tuo sama sohva! Istun siinä juuri nyt :) Näyttää mukavalta nurkkaukselta. Meillä on ollut rauhallinen lauantai, mutta olen saanut ainakin isommat sotkut siivottua :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Seija :) Kiva kun tulit lukijaksi, sinulla on myös tosi kiva blogi! Hauskaa että sulla on ollut tuo sama sohva :) Se on aika ihana joten hyvä että me onnistuttiin löytämään sille paikka täältä meiltä, hih!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oho Nina, teilläkin on tuo sama sohva, hauskaa! Pitäisi ehkä käyttää tuota nurkkausta nyt vähän enemmänkin, mutta ehkä sitten kun lapset ovat vähän isompia sille tulee enemmän käyttöä. Hauskaa lauantai-iltaa sinne teille!

SatuMaria kirjoitti...

Kiva nurkkaus!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos SatuMaria :)