keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Haisunäätä & Co.

Kerroinkin aikaisemmin, että olin tilannut Papershopista näitä suloisia Ferm Livingin Marionette sarjan postikortteja. Näistähän piti tulla taulut lastenhuoneeseen ja niin tulikin :) Kiva kun tämä projekti ei jäänyt vain pyörimään pöytälaatikkoon vain sain sen aika nopeasti toteutettuakin. Asiaa auttoi kyllä, kun bongasin Clas Ohlsonilta kehykset jotka olivat kuin tehty näille korteille. Aluksi epäilin, että tällaisia pieniä neliön mallisia kehyksiä on tosi vaikeaa löytää, mutta niinpä vain sieltä löytyi juuri sopivat. Kehyksiä löytyi myös mustana, mutta nämä valkoiset toimivat mielestäni kivasti tähän tarkoitukseen.


Vanhempi tytöistä joka on vasta hetki sitten siirtynytkin nukkumaan tuohon sänkyyn tykkäsi näistä kovasti. Kissa tuossa keskellä on kuulemma suosikki :)
Nukkumaan meneminen onkin nyt paljon hauskempaa kun voi katsella hauskoja tauluja seinällä sekä tähtitaivasta katossa :)


7 kommenttia:

Keltaisen tuvan emäntä kirjoitti...

Ompas suloinen nukkumapaikka! :)

SatuMaria kirjoitti...

Ihanan rauhallisen ja harmonisén näköinen unipaikka :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Keltaisen tuvan emäntä ja SatuMaria :) Onhan tuo kiva nukkumapaikka, joskus ehkä liiankin kiva kun ei oikein nukuta kun sinne menee ;)

Seija kirjoitti...

Oi mikä nukkuma paikka :-) Aivan suloinen :-)

Tosi kiva että löysit sopivat kehykset. :-) Itse reilu vuosi sitten etsin myös tuon mallisia ja voin sanoa että ei ollut helppoa :-D

Susanna Tamminen kirjoitti...

Minäkin yllätyin oikein kovasti kun suunnilleen ensimmäisestä paikasta josta lähdin niitä etsimään ne löytyivät :) Olin varautunut jo vaikka minkälaisiin muihin ratkaisuihin jos kehyksiä ei löydy, mutt hyvin kävi! ( tai oisivathan ne muutkin ideat olleet aika hyviä, ehkä sitten johonkin toiseen projektiin... )

Kamomilla kirjoitti...

Oh, tuolla viihtyisin minäkin :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin minäkin Camilla :) Alkaa väsyttämään kun pelkästään katsoo sinne!