sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Siivousta ja säilytystä

Eilen olikin tehokas siivous päivä! Makuuhuoneessamme on iso ja pitkä komero jossa säilytetään kaikkea vieraspeitoista mattoihin ja ompelukoneeseen lähtien. Kiireessä sinne tulee monesti vain heitettyä tavaraa ja nyt oli tilanne jo päässyt niin pitkälle, että komeroon ei oikeastaan edes päässyt sisälle! Ei auttanut muu kuin tyhjentää kaikki sieltä pois ja järjestellä ne paremmin hyllyille... Kyllä tulikin sitten tyytyväinen olo kun kaikki oli valmista ja lisäksi sieltä löytyi kaikenlaista tavaraa joille meillä ei ole enää käyttöä. Sainkin niitä tehokkaasti myytyä nettikirppiksillä, hyvä hyvä :) 
Säilytyksestä tuli mieleen nämä meidän vanhat puulaatikot. Ylimmässä kuvassa ovat keittiössämme olevat vanhat Bock laatikot joissa pidetään keittiöpyyhkeitä, pannulappuja, pannunalustoja yms...
ja nämä alempien kuvien vanhat laatikot toimivat hyvin eteisessämme. Ne ovat juuri sopivat villasukille, huiveille, sadevaatteille ja muille pienemmille asusteille. Eikä yhtään haittaa että ovat aika kauniitakin :)

Ihanaa sunnuntaita, ilma näyttää sateiselta ja harmaalta mutta ei se haittaa, ehkä tuo nurmikko alkaa kohta vihertämään oikein kunnolla!

10 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Puulaatikot <3 Voi miten ihania ne on, kerrassaan ihania! :-) Tää tykkää! :-D

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos kiitos Seija :) Minäkin tykkään! Oikein ihanaa sunnutaita!

Marjo R kirjoitti...

Voi! Ompas mageita!
Täällä Joensuussa myös hyvin harmaata ja sateista, mutta ei auta kun lähteä tekemään rempalle jättimäistä roskakuormaa :/
Kivaa sunnuntaita!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hauskaa remonttipäivää, toivottavasti sujuu hyvin! :)

En vacker vardag kirjoitti...

Tosi ihanat laatikot!

SatuMaria kirjoitti...

Kauniita laatikoita ja joskus Alkosta sai puisia viinilaatikoita ilmaiseksi :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oi kiitos kovasti, En vacker vardag :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hyvä vinkki SatuMaria, saiskohan niitä vielä, täytyy joskus kysäistä kun liikkuu sielläpäin :)

Christina kirjoitti...

Vackra lådor! <3 Visst är det skönt att fåröja och städa lite ibland. Vi har också en sån skrubb dit det oftast bara blir slängt saker, borde ta tag i den nu igen känns det som..

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tack Christina, jo det var jätte skönt! Skrubben är nu i ordning, åtminstone en vecka ;)