sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Taikamatto!

Kuistin uusi ilme! Viime viikolla saapuikin kauan odottamani matto lasikuistille. Innostuin heti sisustamaan kuistia ja vaihdoin vanhan raidallisen maton tähän ihanaan harmaaseen ( jos tekin innostuitte maton voi löytää täältä, klik.)  Olohuoneessa aikaisemmin olleet harmaat Union Jack tyynyt saivat nyt muuttaa kuistin sohvalle ja ilmeestä tulikin heti jotenkin harmoonisempi. Nämä harmaan ja valkoisen sävyt sopivat nyt kesällä kivasti tänne, vai mitä mieltä olette?


Lasikuisti on varmasti talon ihanin paikka näin kesällä. Miinusta tulee vain siitä, että aurinkoisina päivinä siitä tulee todella kuuma noiden isojen ikkunoiden ansioista. Tänä kesänä päätinkin, että pieniä leikkokukkia lukuunottamatta en ota tänne sisälle mitään kukkia. Viides kesä täällä on opettanut että kukat nuukahtavat tuosta kuumuudesta parissa päivässä....

Sohva näyttää nyt aika houkuttelevalta, pääsisiköhän tuohon vaikka päiväunille tänään ;)


11 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Ihana kuisti kerrassaan :-) Todella houkutteleva ja ihanan vaalea syvy :-) Tykkään :-)

Sunnuntain iloa! :-)

Sara S. kirjoitti...

Kaunista ! Tyynyt ovat aivan ihanat, kauniin pehmeät värit.

Koo:) kirjoitti...

Harvinaisen ison ja tilavan oloinen lasikuisti siellä! Siitä on todellakin syytä nauttia täysin siemauksin :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Seija :) Tykkäsin itsekkin kovasti kun kuisti tuli vaaleammaksi. Tuo laittia on aika punertava ja dominoiva, mutta harmaa sopii sen kaveriksi hienosti. Sattui melkeinpä samaa sävyä kun lattian saumat!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Sara S. kiva kun tulit kommentoimaan :) Niin tosiaan onkin, ihanan pehmeät sävyt!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Koo! Kyllähän se taitaa olla aika tilava tosiaan, tulee vähän "kotisokeaksi" välillä kun täällä koko ajan on :) Kivasti mahtuu pöytä ja tuo sohva ja vielä jää tilaa vaikka vaatteiden pukemiseenkin kun lähdetään ulos. Hauskaa päivää!

Irmastiina kirjoitti...

Voi miten ihana kuisti!
Harmaa on jostakin mielivärikseni tupsahtanut...näin kesän alla.....outoa, luulisi, jonkin pestellivärin miellyttävän...:)
Minulla on muuten tuollainen samanlainen pöytäliina..

Susanna Tamminen kirjoitti...

Eikö olekkin ihana pöytäliina Irmastiina :) Oon niin iloinen että maltoin sen viime talvena hankkia, tulee varmasti olemaan tuolla pöydällä kauan :) Harmaa on kyllä kiva väri, varsinkin sellainen vaaleanharmaa näin kesällä!

Riikka Sisustus-Inredning kirjoitti...

Kyllä tuolla kelpaisi nauttia vaikka sadepäivästä :)

Nina Lahti kirjoitti...

Ihana matto! )

/Nina

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Nina :) Kivaa kun kävit kommentoimassa, ihanaa viikkoa!