sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kesää, kukkia ja kadonneita kenkiä

Meidän keittiön on nyt vallannut ihana kesäinen tunnelma. Neilikat päätyivät valkoiseen kannuun ja pellava sekä pitsi levittäytyvät ihanasti pöydälle...Eilen meillä oli sukulaisia käymässä ja söimme ensimmäistä kertaa ulkona, grillattiin, syötiin salaattia ja jälkkäriksi tietenkin jäätelöä. Myöhemmin kerkesimme vielä etsiä omat ja lasten kesävaatteet talvisäilytyksestä. Yksi kenkäpussi kuitenkin puuttuu, siellä olisi Mollyn viime kesän kengät jotka sopisivat Maijalle nyt hyvin... en ymmärrä missä se on, miten voi jokin pussi kadota noin jäljettömiin?! Tänään jatkuu siis etsiminen :)

Aurinkoista päivää, voi kun kohta saisi jo poimia pihalta ihanan sekoituksen kesäkukkia maljakkoon! Unohtuu ihan että on vasta toukokokuu, lämpö ja aurinko on aivan sekoittanut pääni :)


10 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kaunista! <3

Nuo katoilevat tavarat ovat aika rassaavia... Itsekin etsin useaan otteeseen pihavaloja viime syksynä ja lopulta päädyin ostamaan uudet, kun niitä ei mistään löytynyt. Nyt sitten kunnon varastonsiivouksen yhteydessähän ne löytyivät... Onpa tuplavalot ensi talvena. :D

Toivottavasti teidän kengät löytyvät ennen syksyä! :)

Melina / Minishow kirjoitti...

Ihana tunnelma tosiaan! Teillä on niin kauniin maalaisromanttista <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Jenni :) Joo eikö olekkin kumma kun noita tavaroita aina katoaa mystisesti... sitten ne löytyvät paaaljon myöhemmin jostain maailman yksinkertaisimmasta paikasta!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Melina, huomasin itsekkin että tulipas nyt aika maalaisromanttista, mutta tähän taloon se sopiikin hyvin ja tulee melkeinpä luonnostaan :)

Hanne kirjoitti...

Voi että kyllä on ihanan näköistä teillä! Kyllä on auringolla ihmeellinen vaikutus, jaksaa tehdä vaikka sun mitä! Minäkin läksin heti herättyä lenkille ja kohta sitten ruohon leikkuuseen=) Kun ois aina näin ihanat ilmat!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Äläpä muuta sano Hanne, tänäänkin on taas niin ihana ilma! Meilläkin olis vuorossa ruohon leikkuuta tänään... taidetaan odottaa hieman illemmalle jos vähän viilenisi!

Seija kirjoitti...

Aivan ihanassa maljakossa neilikat, näyttää niin hyvälle! :-)

Toivottavasti kadonneet löytyy! :-)

Sunnuntain iloa! <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Seija! No nyt voin huokaista helpotuksesta, kengät löytyivät juuri sieltä mistä pitikin tyttöjen huoneesta... silmät saivat varmasti eilen liikaa aurinkoa kun en nähnyt niitä siellä eilen :)

Marikki kirjoitti...

Teillä on kaunis koti!:)
Mikään ei ole turhauttavampaa kuin hakea jotain;)
Kivaa viikkoa!:)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi kiitos Marikki :) Niinpä, tuntuu että meillä on monesti kaikenlaista hukassa... onneksi ne kengät sitten eilen vielä löytyivät! Mukavaa viikkoa :)