maanantai 24. kesäkuuta 2013

Jäätynyt juoma

Tuli tässä vielä mieleen yksi juhannus kommellus ;) Olimme aattona menossa muutamien kavereiden kanssa piknikille ja siinä pakatessamme ruokia ja tavaroita muistui mieleen, että meillähän on kaapissa pullo alkoholitonta valkkaria... sopii hyvin sillä olimmehan muutenkin menossa sinne autolla ja olisihan se kivaa juhlistaa juhannus piknikkiä edes hieman viiniltä maistuvalla juomalla :) Pistimme pullon nopeaan jäähdytykseen pakasteeseen siksi aikaa kun pakkasimme tavarat ja lapset autoon ja sitten vain kaasuteltiinkin puistoon.... niin, voitte varmaan arvata minne se pullo jäi ;) Siellä me sitten kuivin suin istuskeltiin ja aloin jo haaveilla lasten pillimehusta!

Kotiin tultuamme ryntäsin pakasteelle odottaen, että pullo on räjähtänyt ja meillä on viiniä joka puolella. Onneksi korkki oli antanut periksi ja juoma ei ollut kerennyt sen pidemmälle!


Pääsimme onneksi sitten myöhemmin vielä skoolaamaan oikein kunnon kuohuvalla :)
Ihanaa kun on näin aurinkoista ja valoisaa, vaikka nyt tosin olisin toivonut edes hetken pimeämpää jotta olisin nähnyt miltä nämä paviljonkiin ripustetut aurinkokenno valaisimet näyttävät!

Iloista maanantaita kaikille!

5 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Tuollain pääsee niin helposti käymään kun ajattelee et vain hetkeksi laittaa. Kokemusta on myös :-)

MUkavaa maanantaita ♡

Irmastiina kirjoitti...

Hih...jos olisi ollut alkoholia ei olisi varmasti noin käynytkään...eikän se alkoholi jäädy...vai jäätyykö...no olen ainakin jostain kuullut, että ei...:)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiva kuulla Seija että muutkin ovat välillä näin hajamielisiä :) Ihanaa maanantaita!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ihan totta Irmastiina, ei sen pitäisi jäätyä ainakaan jos on prosentteja tarpeeksi, näillä miedommilla saattaisi käydä huonosti :)

maiju kirjoitti...

Näin voi kiireessä käydä :)