tiistai 18. kesäkuuta 2013

Vohveleita ja taidetta

Viime viikolla mökillä ollessamme kävimme myös Kokkolassa sijaitsevassa Vohvelikahvila & Taideleipomossa. Niin tunnelmallinen ja suloinen paikka, aivan vanhan kaupungin reunustalla. Ahmimme suklaavohveleita! 

Kahvilan yhteydessä olevan Taideleipomon puolella oli esiteltävänä ja myytävänä lähialueiden taiteentekijöiden tuotteita. Aika ihana tuo sateenvarjo, sopiskohan se meillä johonkin? :)


Nämä hauskat PaaPii Designin kortit ja julisteen ostin meille, näistä saa varmasti kivaa taidetta seinille :)

12 kommenttia:

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Voi hitsin pimpulat, olitte täällä ;) Joskus vois treffata kun tuut käymään :) Vohvelikaffila on kyllä ihana paikka!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Se on tosiaa ihana paikka, en ollut käynyt siellä aikaisemmin vaikka mökki onkin siinä ihan Kokkolan vieressä ja kaupunkin muutenkin aika tuttu koska olen Pietarsaaresta kotoisin :) Joskus voisi kyllä treffata, olisi kivaa pitää vaikka joku blogi tapaaminen jossakin johon monet pääsisivät mukaan ;)

Irmastiina kirjoitti...

Ihana päivänvarjo!
Katsoin ensin, että miten noi sydämet on väärinpäin....taitavatkin olla perhosia...:D

Seija kirjoitti...

Ihana paikka! :-) Voi kuinka viehättävän näköinen :-) Tosi kiva lukea ja tietää aina jos vaikka suunnille eksyy :-) Kiitos tästä vinkistä! <3

Blogissani on sinulle jotakin :-)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Eikös olekkin Irmastiina :) Juu perhosia ovat, hih!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Seija, paikka oli kyllä oikein ihana, kannattaa poiketa jos liikkuu sielläpäin :) Suuret kiitokset tunnustuksesta, kävin sen jo siellä katsomassa! Palaan siihen vähän myöhemmin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihana on paikka, käymme siellä joka kesä. Nyt menemme juhannukseksi Kokkolaan, mutta silloin se valitettavasti on kiinni.
Löysin blogisi pari päivää sitten ja ahmin kaikki kuvat kerralla. Ihana! Teillä on ihana koti, aivan mahtava! Minulla ei ole omaa blogia, mutta luen sitäkin enemmän muiden blogeja. :) Olemme olleet samassa koulussa, olen sinua 2(?) vuotta nuorempi ja olen ollut Pentikissä Vaasassa ja Pietarsaaressa töissä. En tiedä muistatko minua, mutta "paljastan" itseni, koska muuten tuntuu, että luen juttujasi salaa. Kiitos vielä inspiroivasta ja kauniista blogistasi!

Heidi

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuollaiset vanhat miljööt on niin kauniita ja Suomen kesä muutenkin niin ihana. Ja sitä ihanaa Suomen kesää on ikävä...

Aurinkoista viikon jatkoa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Heidi kivoista sanoistasi ja hauskaa että tulit kommentoimaan ja "paljastamaan" itsesi :) Kyllähän minä sinut muistan! Mukavaa kun löysit tänne, toivottavasti viihdyt lukijana jatkossakin!

Oikein ihanaa viikkoa! :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tuo oli tosi kaunis paikka, ihanaa kun voi istua noin kahvilla ja vohveleilla tuollaisella sisäpihalla! Tähän asti suomen kesässä ei ole kyllä ollut valittamista :)

Anne kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Kokkolassa tulee varmasti kesän aikana käytyä..niin samalla vois poiketa tuollakin.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hei Anne, kiva jos tästä vinkistä on hyötyä, se on todella tunnelmallinen paikka :)