tiistai 25. kesäkuuta 2013

Underbara böcker

Sain sitten ihanan tuliaisen Fredrikiltä kun hän palasi työmatkaltaan pari viikkoa sitten, taitaa tuntea minut aika hyvin :) Ruotsissa erittäin suositun bloggaajan UnderbaraClaran lifestyle kirjan. Ihana sekoitus sisustamista, tee se itse ideoita ja reseptejä. Tästä pääsette katsomaan hänen blogiaan!


Viime viikolla tein myös pari kivaa kirjalöytöä kun olimme lasten kanssa kirjastossa käymässä. Täytyy tosiaan muistaa lainata itsellekin jotain kun ollaan siellä käymässä :) Onko teilläkin tapana käydä kirjastossa? 
Romuromanttinen sisustuskirja sisälsi aivan ihania ideoita ja niin kauniita kuvia. (Tuossahan on juuri noita posliinieristimiäkin joita me käytimme verhonpidikkeinä kuistilla, isompina versioina sopivat ihanasti kynttilöille)!

Vanhan talon uusi elämä kirjasta löytyi vaikka mitä ihanaa ja mielenkiintoista! Kauniita sisustusideoita sekä hyödyllisiä vinkkejä vanhassa talossa asumiseen.

Olisiko teillä vinkkejä muista ihanista kirjoista?


10 kommenttia:

Melina / Minishow kirjoitti...

Kauniita tunnelmallisia kirjoja.. Minä käyn tytön kanssa useinkin kirjastossa mutta olen täysin unohtanut kaikki tällaiset inspiraatiokirjat, kiva siis kun muistutit! Tällä hetkellä lukemista kaapissa odottaa Hypnotisören..

Seija kirjoitti...

Ihania kirjoja sinulla :-) voi kuinka tulikin into mennä kirjastoon katselemaan, en olekaan muutamaan vuoteen käynyt :-) kiitos vinkeistä ♡

MUkavaa päivää ♡

Irmastiina kirjoitti...

Ihana tuliainen!
Mukavaa loppuviikkoa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi minäkin haluaisin lukea tuo Hypnotisören kirjan Melina, se uusi Dan Brownin kirja olisi kans vuorossa jossakin vaiheessa. Hauskaa päivää!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Minäkin olin aivan unohtanut että itselle voisi sieltä jotain lainata, kannattaa käydä katsomassa siellä on vaikka kuinka paljon kaikkea ihanaa sisustuksesta ja vaikka leivonnastakin ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tämä tuliainen oli kyllä niin sopiva mulle, oon siitä tosi iloinen! Hauskaa päivää Irmastiina :)

Christina kirjoitti...

Underbara Claras bok klickade jag hem tidigare i år också. Sen har jag även köpt Karin Lindroos bok Loppisfynd, den finns på finska. Brukar nu som då besöka bibban och låna hem bland annat inredningsböcker. Blir nog ett besök här snart nu, eftersom 4 veckors ledig tid börjar på fredag eftermiddag.

Hanne kirjoitti...

Ihanilta näyttää kirjoissa kuvat!

Mulla on kirjojen luku jäänyt ihan liian vähälle. Ottaen huomioon että nuorempana istuin aina nenä kiinni kirjassa. Mutta eiköhän sitä taas kesälomalla...

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oj, låter härligt Christina :) Den där Loppisfynd boken skulle jag också vilja läsa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oli tosi kivoja löytöjä Hanne :) Mullakin jää lukeminen tosi vähäiselle nykyään, voi vitsi kun ennen istuttiinkin koko kesä lukemassa jossain nurmikolla viltin päällä ;)