torstai 27. kesäkuuta 2013

Juhlavalmisteluja

Täällä on jo juhlavalmistelut täydessä vauhdissa :) Molly täyttää huomenna 3v ja Maija sitten lauantaina 2v. Sukulaisia ja ystäviä tulee käymään meillä koko viikonlopun ajan, joten olen tässä koko aamun leiponut kakkuja ja muffinsseja... Fredrik on tehnyt tyttöjen kanssa erilaisia eläimiä tuollaisista taikuri-ilmapalloista, tosi hauskoja muuten!Eilen kävin myös siskoni luona juttelemassa heidän elokuisista häistään jossa olen kaasona, jee! Saatiinkin paljon asioita selvitetyksi varsinkin kun sulhasen bestman, joka asuu paljon kauempana, oli paikalla ideoimassa ohjelmia :)Suklaan ja focaccia leivän voimin jaksettiin suunnitella ja ideoida myöhälle iltaan asti! Aika jännää, mutta samalla ihanaa tämä kaasona oleminen. Häistä tulee varmasti ihanat ja näette täältä sitten vilauksia sieltä elokuussa.

Sateen ja ukkosen keskeltä toivottelenkin teille leppoisaa päivää! Nyt takaisin koristelu ja leivontapuuhiin :)

10 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kivaa kuulla hääuutisia!

Irmastiina kirjoitti...

Teillä onkin sitten kovat juhlat viikonloppuna, kun molemmat neidit täyttävät vuosia...:)

Jenni kirjoitti...

Ihania synttärivalmisteluja ja hääsuunnitelmia! :) Kivaa synttäriviikonloppua! <3

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä juhlavalmisteluihin! En malta odottaa, että kerrot lisää ja näytät kuvia. Mistä noita ilmapalloja saa? Onko niistä ihan helppo muotoilla erilaisia eläimiä vai onko miehesi ehkä käynyt jonkin sirkuskoulun? :)
Heidi

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin onkin Satu, ihanaa kun on jollakin läheisellä häät :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Nyt juhlitaan kyllä paljon Irmastiina :) Tuntuu, että aina menee näin monen päivän juhliksi kun synttärit on peräkkäisinä päivinä, mutta eihän se mitään juhlat on niin ihania :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Jenni, toivottavasti teilläkin on oikein ihana viikonloppu!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Heidi! Noita ilmapalloja löytyi ihan yllättäen aivan minimanista, saattaa olla että löytyy ihan muistakin ruokakaupoista, en ole niitä sillä silmällä ennen etsinytkään. Itse en ole vielä kokeillut, mutta näytti siltä, että niistä on aika helppoa muotoilla eri juttuja... ei tarvita " sirkuskoulutusta " hih! Kuvia synttäreistä varmasti luvassa lähipäivinä :)

Seija kirjoitti...

Oikein ihanaa viikonloppua juhlien merkeissä ♡

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Seija, toivottavasti tulee kivat juhlat! Hauskaa viikonloppua <3