keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vain kaksi kassia...

Jospa palataan vielä hetkeksi viime viikonloppuun ja Ikean reissuun. Meillä oli oikein huippu hauska päivä ja taisin olla enemmän kuin innoissani, sillä muistin ehkä ensimmäiset puoli tuntia, että mullahan on kamera mukana ja piti oikein kuvatakin kaikkea ihanaa ;) 
Tämä retro huone pisti iloisella tavalla silmään, tuossa voisin itsekkin viihtyä oikein hyvin!


Tällä kertaa ostokseni eivät onneksi olleet päätä huimaavat, verhot, vähän kankaita, kynttilöitä, vaaseja, lamppuja sekä lapsille joitakin juttuja leikkimökkiin. Fredrik totesikin kun palasin kotiin, että se on hyvä merkki kun voit itse kantaa tavarat sisään ( kaksi Ikean kassia ) ;)

Sain jo ommeltuakin tuosta mustavalkoraitaisesta kankaasta pari tyynyä, luulen että ne sopivat hyvin ulos paviljonkiin!


9 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Tänään myös matkalla ikeaan :-) kivoja ostoja olet tehnyt :-)

Jenni kirjoitti...

En olekaan tuota huonetta huomannut, vaikka edellisestä Ikean reissusta ei taida olla kuin pari viikkoa... Kivan raikas kyllä! :) Tuo raitakangas on ihanaa, mulla on samaa odottamassa tuolla kaapissa, joskin suunnitelmat sen käytölle meni uusiksi. Tosi ihanaa se on tyynyinä! <3

Irmastiina kirjoitti...

Minullakin suunnitteilla matka Ikeaan...matkaa ei onneksi ole kuin tuollaiset parikymmentä kilometria...:)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tuo huone pisti kyllä jotenkin silmään Jenni, oli kivasti erilainen :) Toivottavasti keksit jotain kivaa käyttöä kankaalle, se sopii tosiaan tyynyihin ainakin kivasti, on sellaista vähän paksumpaa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Irmastiina: Siellä on kyllä aina hauskaa vaikka vain kävellä ja ihastella :) Ja tekeehän sieltä yleensä paljon ihania löytöjäkin, harmi kun meidän lähin on Tampereella ja sinne on kuitenkin yli 3 tunnin ajomatka.. no, eipähän tule käytyä liian usein tuhlaamassa rahaa ;)

SatuMaria kirjoitti...

Ikea, tuo yllättävien ostosten paikka! Vaan kyllä sitä on kiva ostaakin, kun hinnat eivät huimaa päätä!

Susanna Tamminen kirjoitti...

No niinpä SatuMaria :) Aina sieltä löytyy jotain sellaista mitä en tiennytkään tarvitsevan, hih, mutta onneksi on aika edullista!

Hanne kirjoitti...

Mulla sohvanvaihtounelmat mielessä ja olen miettinyt niitä ektorppeja. En oikein vielä ole ihan vakuuttunut että onko ne sitten kestävät. Niin ja sitten haluan sen semmoisen röyhelöjalkalampun joka on aivan ihana! Tosin se voi olla että loppukesästä on rahatilanne sellainen että kannattaa kiertää ikeat kaukaa ja istua kiltisti vanhalla sohvalla ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Näin niitä lamppuja Hanne siellä, oli ne tosi röyhelöiset ;) Valo näyttää varmasti tosi kauniilta sen läpi! Ektorpit olisi ihanat, niistä minäkin haaveilen....ja jatka istumista meidän vanhalla sohvalla ;)