sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

A piece of cake?

Eräs ystäväperheemme oli viikolla käymässä meillä ja lapset saivat heiltä lahjaksi ihania itsetehtyjä leivoksia! Leikkimökkiin täytyikin heti järjestää mehukekkerit.
Nämä kakkupalat ja muffinssit ovat ystäväperheen äidin tekemiä ja näyttävät niin herkullisilta, että olisi melkein tehnyt mieli maistaa ( lapset taisivatkin maistaa ) ;)Voi kun osaisi itsekkin tehdä kaikkea tällaista! Täytyy myöntää, että kaikessa ompelemiseen, kutomiseen tai vaikka virkkaamiseen liittyvässä olen aika surkea... Bravuurini on lähinnä sivuverhojen ompeleminen, mutta onneksi on ystäviä ja sukulaisia jotka sitten osaavat nämä ompelu- ja neulomishommat paremmin :)

Pysyykö teillä puikot tai neulat hyvin käsissä, tai käykö niinkuin minulla, että sen jälkeen tarvitaan lähinna laastareita ?  ;)


16 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Ompa suloiset tosissan :-) kauniit :-)

Ei pysy hyvin täälläkään koukku kädessä ;-)

Mukavaa sunnuntaita ♡

Hanne kirjoitti...

Herkullisen näköiset=)

Oon ihan peukalo keskellä kämmentä käsitöiden suhteen. Mikä on kyllä aika merkillistä ottaen huomioon että äiti on ihan ihan hurja käsitöiden tekijä. Sillä on aina vähintään puikot käsissä jos ei ompelukoneen äärellä istu. Osais varmaan unissaankin neuloa.

Mulla saattais jonniinmoiset ompelutyöt onnistua, nuorempana ompelin kasseja ja vaatteitakin tuunailin.

Irmastiina kirjoitti...

No ei todellakaan pysy...tai olenhan minä muutaman parin sukkia neulonut, mutta niissä oli kantapäät näkemisen arvoiset...:DD
Ihania herkkuja...:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Voi kun söpöset ja kaloreitakin nolla :-) Joskus aikoinaan on pysynyt puikot käsissä ja useampikin villapaita on tullut neulottua, mutta nykyään en edes muista kuinka silmukat luodaan. Ompelukoneen kanssa olen aina ollut uusavuton :-)

Jenni kirjoitti...

Ihania leivonnaisia, voisi melkein maistaa! <3 tykkään tosi paljon ommella, ideoita on enemmän kuin aikaa toteuttaa niitä. :D Neuloa osaan vain jotain yksinkertaista. ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ne olivat kyllä taitavasti tehty Seija :) Helteistä päivää :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Munkin äiti on on tosi taitava ompelemaan ja kutomaankin Hanne :) Harmi ettei ole tarttunut muhun ollenkaan nuo taidot! Pitäisi ehkä harjoitella enemmän!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiva kuulla Irmastiina etten ole ainoa! Joo nuo sukkien kantapäät, voi että miltä ne näytti kun koulussa olen niitä joskus koittanut kutoa ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Olipa hyvä huomio Katja, kaloreita tosiaan nolla, sopisi siis mullekin ;) Ihanaa päivää!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Olenkin huomannut blogistasi Jenni että olet tosi taitava ompelemaan ja tekemään paljon muutakin :) Nuo kakkupalat olivat kyllä tosi herkullisen näköisiä!

Iloista päivää <3

Marika kirjoitti...

Aivan ihania! Pysyyhän ne puikot mulla käsissä, mutta jäljestä en ole niin varma ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hih Marika :) Noinhan se mullakin suunnilleen on ;) Iloista alkavaa viikkoa!

Kaisa kirjoitti...

Siis niin suloiset! Välistä tulee kutomisinto...yleensä syksyllä ja silloin puikot kilkattaa niin että on sitten kohta hartiat ihan jumissa...:)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi ihanaa Kaisa että sulle iskee kutomisinto! Olisi niin kivaa ostata kutoa itse tai vaikka ommella vaatteita :) Sun täytyy varata muutama hieronta-aika sitten syksylle niin hartiat saa apua!

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Aivan ihania!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Henna :)