keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Smurffit vs. muumit

Viime päivinä on ollut projektina siivoilla ja järjestellä lasten leikkihuonetta. Olemme olleet niin paljon ulkona touhuilemassa, että sisällä oleva leikkihuone on jäänyt aika vähälle huomiolle ( tosin ihan hyvä niinkin )! Näette vilauksen tuosta leikkihuoneen sinisestä tapetista ikkunalaudan alapuolella, paremmin sen näkee tästä aikaisemmasta postauksestani. Tapetti on ihanan vanhanaikainen, mutta viime aikoina se on alkanut häiritä minua aika paljonkin. Väri ja kuvio dominoivat koko huonetta ja sinne on vaikeaa löytää yhteen sopivia esineitä ja tekstiilejä. Nyt meillä onkin tilattuna uudet tapetit tänne, odottelen innolla niiden saapumista :) Toivottavasti näyttävät livenä yhtä ihanilta kuin netissä! 

Ikkunalaudalla olevat smurffit ovat ne samat joilla avopuolisoni Fredrik on leikkinyt pienenä. Ihanaa, että näitä vanhoja leluja on säilynyt ja nyt meidänkin tytöt voivat leikkiä niillä. Täällä ikkunalla smurffit ja muumit elelevät sulassa sovussa... tosin yleensä löydän niitä sohvatyynyjen välistä tai lipastojen alta, joten en ole ihan varma viihtyvätkö sittenkään niin hyvin yhdessä ;)

6 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Tuli niin lapsuus mieleen tuosta muumitalosta ♡ se on niin kaunis :-) menee ikäpolvelta toiselle.

Aurinkoista päivää♡

Irmastiina kirjoitti...

Juu muistan nuo smurffit...:)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin tuleekin Seija :) Ajattomia leluja! Iloista päivää <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Minullakin oli noita smurffeja iso kasa, en yhtään tiedä minne ovat joutuneet, mutta onneksi oli nämä Fredrikin omat vielä tallella :)

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Smurffit on aina vaan yhtä ihania kuin muumitkin :)
Jään mielenkiinnolla odottaan uutta tapettia, tuo vanhakin on kyllä aivan ihana :)
Mukavaa loppu viikkoa sinne teille!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Susanne, sitä samaa sinne teille :)