keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Viltti ja verhot vaihtuivat...

Eilen illalla lasten mentyä nukkumaan siivoilin olohuoneessamme leluja pois ja samalla alkoi tuntua siltä, että tänne olisi taas kivaa kokeilla jotain uutta ;) Vaihdoin harmaat viltit ja tyynyt pois ja päätin koittaa tätä oikein värikästä vanhaa vilttiä. Se toikin kivaa piristystä ja iloisuutta olohuoneeseen. Myös ikkunoissa olleet harmaat verhot alkoivat tuntua jotenkin synkiltä ja päätin vaihtaa valkoisiin. Olohuoneessa on nyt valoistuutta ja raikkautta verhojen myötä ja tuo värikäs viltti puolestaan on se kaivattu väriläikkä huoneessa.  Kivaa, näillä mennään nyt ainakin hetken aikaa!
Aurinkoista päivää kaikille tänne piipahtaneille!

8 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Nuo vehot on kauniit! :-) Vaaleus se on vaan ihanaa :-) Ja voi mikä piristys tuo viltti, ihan mahtava! :-)

Ihanaa päivää! <3

Irmastiina kirjoitti...

Upeat verhor!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin onkin Seija, tuli heti niin raikasta :) Tuo viltti on kyllä aika värikäs, mutta menköön ;) Iloista päivää!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Irmastiina, tällaiset valkoiset sivuverhot on kyllä ihanat, niitä voi helposti muutellakin vaikka tuota nauhaa vaihtamalla :)

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Hei Susanna, aivan ihana tuo torkkupeitto :) Jos tullaan Vaasaan päiväreissulle, niin mitä siellä kannattais käydä kattelemassa? Oliko siellä jokin kalastajakylä ja museoalue?

Lilja's Corner kirjoitti...

Aivan ihana viltti! Love it!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Susanne! Voi, pitää oikein miettiä mitä kaikka kivaa Vaasassa oliskaan ;) Jos lapsia on mukana täällähän on tuo Tropiclandia jossa paljon ulko uima-altaita sekä Wasalandia, sitten on ihania ravintoloita tuossa meren rannalla mm. Strampen ja siinä vieressä Kuntsi modernin taiteen museo http://kuntsi.vaasa.fi/
Stundars löytyy myös aika läheltä n. 10 km päästä siellä on kaikkea ihanan vanhanaikaista http://www.stundars.fi/?lang=fi
Toivottavasti näistä on apua :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Nina! Kiva kun kävit kommentoimassa, iloista iltaa :)