sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Toast skagen

Saanko esitellä... toast skagen leivät! 





Toast skagen ( alkuperäinen resepti löytyy täältä)

4 viipaletta monivilja leipää
1 ps ( 180g ) tilli-sitruunakatkarapuja
1 tlk ranskankermaa ( meillä käytettiin turkkilaista jogurttia, toimii hyvin ) 
1/2 dl tilliä 
1/2 dl punasipulia 
mustapippuria
( valkosipulin kynsi )

Sulata katkaravut, lämpimän veden alla sulavat nopeasti. Hienonna katkaravut, tilli sekä sipuli ja lisää ne ranskankerman joukkoon. Mausta pippurilla. 

Paista leipäviipaleet paistinpannulla ja hiero valkosipulin kynnellä leivän pintaa kevyesti. Lisää katkarapuseos leiville ja koristele tillillä, sitruunalla sekä katkaravuilla. 

Katkaravut ovat meillä suurta herkkua ja nämä leivät olivatkin nappivalinta lämpimän kesäpäivän päätteeksi, kylmän valkoviinin kera!

Iloista sunnuntaita!

13 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Voi nam! Nuo ovat varmasti herkullisia :-) en ole pitkään aikaan syönyt katkarapuja mutta nyt kyllä tarvii lähiaikoina heti ostaa :-)

Mukavaa ja aurinkoista päivää!♡

Irmastiina kirjoitti...

Namm...varmasti maistuisi täälläkin....:)

Jenni kirjoitti...

Nam, tuo on niiiin hyvää! Olen viimeksi nauttinut juurikin Skagenissa, eikä ole tullut mieleen, että voisihan sitä kotonakin tehdä... Kiitos vinkistä! :)

Aurinkoa sunnuntaihisi! <3

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Kuulostaapa herkulliselta, täytynee koittaa tehdä :)

littleB kirjoitti...

Ooiiii nammm! Jos pystyis syödä leipää niin tekisin kyllä kans :P

Susanna Tamminen kirjoitti...

Aurinkoista päivää Seija, nuo oli kyllä tosi hyviä :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kannattaa kokeilla Irmastiina ;) Iloista päivää!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oi ne oli varmasti hyviä Jenni! Hyvä jos tästä postauksesta oli hyötyä ;) Aurnkoista päivää!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Koita ihmeessä Susanne, katkaravut ovat niin hyviä!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi littleB, harmi jos et voi kokeilla, pitäisi kehitellä resepti ilman leipää ;) Ihanaa sunnuntaita!

Kamomilla kirjoitti...

Kylläpä näyttää herkulliselta! Ja on hienot kuvatkin!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Camilla! :)

Keltaisen tuvan emäntä kirjoitti...

Nam! Pitääpä kokeilla.