maanantai 22. heinäkuuta 2013

Pikku prinsessan sänky

Tässäpä se Maija uusi sänky nyt on! Vaikka olikin vaikeaa saada sänky ylös rappusia ja jouduimme  loppujenlopuksi sahaamaan jaloista pari senttiä pois oli se sen arvoista :) Olimme luvanneet, että se on oikea prinsessa sänky, joten verhotkin siihen oli tietenkin laitettava. Löysin kätköistäni ihanaa pitsiä joka sopikin mielestäni tuohon tarkoitukseen tosi hyvin. Se vähän myös pehmensi tuota korkeaa tummanruskeaa päätyä.
Nämä suloiset Ferm Livingin lakanat ovat jo aika pienet, ainakin sängyn kokoon verrattuna, mutta en vain raski luopua niistä. Toimivat kivasti kesäpeittona, otetaan sitten syksyllä taas muhkeampi ja isompi peitto käyttöön.Prinsessa verhot ripustettiin katosta roikkumaan tuollaisella isolla koukulla. Oikestaan se on tarkoitettu seinälle lyhty koukuksi, mutta näin se toimii yllättävän kivasti!


Voi kun iski kamala haikeus kun Maija on nyt nukkunut muutaman yön tuossa " isojen tyttöjen " sängyssä. Mutta kyllähän jo kaksivuotias voi hyvinkin siirtyä pois pinnasängystä ja saada ihan oman kunnon sängyn. Mihin se meidän pieni vauva oikein katosi... Nyt meillä on jo kaksi isoa pikkutyttöä :)

Yöt ovat sujuneet oikein hyvin ja huomaan, että Maija vaikuttaa jopa oikein ylpeältä kun illalla saa mennä prinsessa sänkyyn nukkumaan!

Sänky hyvin kaikki hyvin! Iloista päivää <3

6 kommenttia:

Micu kirjoitti...

Todella kaunista ja koukku katossa on upea idea, tosi näyttävä!

Seija kirjoitti...

Aivan suloinen sänky kerrassaan ♡♡

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Micu :) Koukusta tuli oikeastaan aika kiva, mietin ensin jonkunlaista tankoa jonka yli verhon olisi voinut vain heittää, mutta tämä toimii kyllä nyt paremmin!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiiiitooos Seija :) Ihanaa päivää <3

Jenni kirjoitti...

Aivan ihana tuli sängystä prinsessaverhoineen! Ja on se kyllä haikeaa, kun lapset kasvaa niin kovin nopeasti.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Jenni :) Niin se onkin, tuntuu että juurihan he olivat pieniä vauvoja ja nyt nukkuvat isommissa sängyissä, ruokapöydän ympärillä ei ole enää syöttötuoleja yms... :)
Kivaa päivää <3