tiistai 16. heinäkuuta 2013

Sydämellinen kukkapenkki

Meillä on aika sydämellinen kukkapenkki pihallamme :) Tässä oli alunperin ihan pieni penkki tuon ison kiven ympärillä, mutta halusimme tehdä siitä suuremman. Kukkapenkkiä laajentaessamme huomasimme, että se aivan kuin vaivihkaa oli muuttumassa sydämen malliseksi. Tai sitten oltiin vain niin rakastuneita ;)


Moffani ( äitini isän ) vanha kenkä on tullut meille hänen lapsuudenkodistaan. Sympaattinen kenkä koristaa pihakiveä ja toimii välillä myös kukkaruukkuna.
Ulkovarastomme takaa löytyi eräänä kesänä tällainen vanha ruostunut raamiäes. Nostimme sen lasikuistia vasten tueksi köynnöskasville joka näyttääkin tykkäävän siitä paljon :)


Keväällä istuttamani auringonkukat ovat kasvaneet jo hurjan isoiksi, ( ainakin Maijan mielestä )! Saapas nähdä kuinka korkeaksi nämä vielä kasvavat ennenkuin ihanat auringonkukat alkavat kukkia ( tai katkeavat )... ainakaan kastelijoista ei ole pulaa ;)

8 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Oi nämä kuvat :-) tuo kenkä on niin symppis!

Kaunista kesäpäivää ♡

Satu kirjoitti...

Ovatko kukat isoauringonkukkaa? Me istutimme niitä isoäideille äitienpäiväksi ja eskaritädeillekin kiitokseksi, meille jäi vain yksi taimi. Muuten kylvimme pensasauringonkukkaa, siitä ei tule kuin vähän yli metrin mittainen ja kukkia on useampi yhdessä varressa (niitä tosin meilläkin vielä odotellaan).

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Niin kauniita kuvia taas sulla, ihania kukkia ja tuo sydänkukkapenkki on aivan ihana :) Mukavaa viikkoa teille sinne!

Christina kirjoitti...

Ihania kuvia!
Kukkapenkki on niin symppis, samoin kuin tuo vanha kenkä :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Seija :) Kenkävanhus on kyllä suloinen! Ihanaa iltaa, täällä satanut ja myrskynnyt koko päivän!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ne ovat Satu isoauringonkukkaa. Pitäisi kyllä laittaa niille kohta jotkut tukikepit muuten kellahtavat kumoon! Tuo pensasauringonkukka kuulostaa kivalta, ihan sopivan mittainen ja kiva jos tulee monta kukkaakin :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Voi kiitos Susanne kivoista sanoistasi :) Iloista viikkoa sinne teille myös!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Christina! Kukkapenkistä on tullut meidän suosikkipenkki pihallamme <3