sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aurinkoa ja pakkasta

Olemme tänä aamuna saaneet jo nauttia näin kauniista auringonpaisteesta! Keittiömme ja olohuoneemme on kivasti juuri siihen suuntaan, että aamukahvia nauttiessa täytyisi melkein pitää aurinkolaseja päässä :)  Keittiö on saanut keväisemmän ilmeen uusilla valkoisilla verhoilla, ihanan ilmavat ja raikkaat!


Olohuoneen valkoiset sivuverhot saivat uudet nauhat, ne ovat väriltään tuollaiset murretun keltaiset. Aamuaurinko paljastaa kuitenkin aika paljon, voi mikä määrä kädenjälkiä meidän ikkunoissa onkaan ;)


Keittiön ikkunan läpi avautuu kaunis pakkasmaisema. Meidän talomme ikkunoissa on ulkopuolella käytetty alkuperäisiä vanhoja laseja ja sisäpuolelle laitettu uudet, se tuo kivaa vanhanajan tunnelmaa!
Fredrik uhmasi kylmää ja piipahti ulkona kuvaamassa aamulla. Jääpuikot koristavat vielä tyttöjen tulevan leikkimökin kattoa... keväällä alkava projekti vain odottaa lumien sulamista ja ilmojen lämpenemistä!


2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Meillä täällä oli vielä tunti sitten pakkasta -27. Nyt enää parikymmentä astetta. Lenkille tekisi mieli mutta ei taida koiran tassut kestää noin kylmällä kävellä=/ Mutta pikkuisella pyrähdyksellä on se käytävä, muuten ei lähde päivä käyntiin.

Mukavaa pakkaspäivää sinne teille!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Hanne! Voi apua, ei meillä sentään noin kylmää ollut, olikohan -19 kun herättiin. Onneksi tuo aurinko lämmittää jo niin kivasti että varmaan päästään ulos taas tänään iltapäivällä! Hauskaa sunnuntaita!