tiistai 26. maaliskuuta 2013

Let´s play...

Aina kun olemme kiertelemässä kirpputoreja, markkinoita tai huutokauppoja yritämme löytää tällaisia ihania vanhoja pelejä. Harmi vain kun niitä yleensä löytyy niin vähän! Tämä Backgammon on 70- luvulta ja se on ostettu Juthbacka markkinoilta joku kesä sitten. Se on itse asiassa mielestäni niin kaunis, että sehän voisi olla esillä pöydällä vaikka koko ajan!
Omat taidot ovat kyllä aika ruosteessa tämän pelin osalta. Pelaako kukaan enää vanhoja kunnon seurapelejä tai lautapelejä? Myönnetään, että kyllä meilläkin usein tv näpsäistään päälle sen sijaan, että istuisimme sohvalla pelaamassa... tähän täytyy kyllä nyt tulla parannus, pääsiäisenähän voisi olla aikaa!


Kansikuva vasta trendikäs onkin :)Tämä klassikko Yatzy on 60-luvulta ja löysimme sen läheiseltä kirpputorilta. Yatzya on tullut kyllä pelattua yksi sun toinenkin kerta, loistava peli myös vaikka mökille tai matkalle kun vie niin vähän tilaa.


Kuistimme seinällä on vanha puinen fortuna peli, se on löytynyt Fredrikin vanhan asunnon kätköistä! Tämä toimii ehkä kuitenki parhaiten vain koristeena on se sen verran vanha!

10 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Meillä pelataan paljon! Erilaisia lautapelejä ja Unoa kuusivuotiaan kanssa. Olen ajatellutkin joskus kirjoittaa pelaamisesta blogiini, mutta se on toistaiseksi vasta suunnitteluasteella.

Jolli kirjoitti...

Kaunis tuo vanha fortuna ja upean trendikäs backgammon! Jäkimmäisestä pelistä ei oo mitään kokemusta, mutta kyllä meillä päivittäin pelataan, vähintään korttia. Eskarilaisen yksi suosikki korttipeleistä on casino, jossa päässälasku joutuu koetukselle. :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Satu: Hauska kuulla että teilläkin pelataan, tuon Unon olin jo aivan unohtanutkin, eiköhän meillä nuo kortit jossakin ole... tätyypä käydä etsimässä!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiva että teilläkin pelataan Jolli :) Voi mun matikkapää on niin huono, että huh huh. Taidan pysytellä sellaisissa peleissä joissa ei tarvitse paljon laskea!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihana toi Fortuna!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Pieni Lintu :) Se on kyllä ihana ja onneksi sille löytyi kiva paikka meidän kuistilta!

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel kirjoitti...

Roligt att se Fortuna-spelet. Jag hade helt glömt bort att vi brukade spela det när jag var liten. Jag tror min pappa hade fått spelet när han var liten. Kanske jag får börja leta på föräldrarnas vind och se om det finns kvar.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hoppas att du hittar den Jenny, gamla spel brukar vara riktigt fina!

Riikka Sisustus-Inredning kirjoitti...

Kaunis seinällä toi vanha Fortuna-peli!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Riikka, harmi kun sitä ei voi enää käyttää pelaamiseen, mutta koristeena se on kyllä suloinen!