sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pääsiäis fiilistelyjä

Eilisien juhlien lomassa kerkesin myös fiilistelemään pääsiäisellä keittiössämme. Näistä puisista koristemunista on tulossa aivan tämän pääsiäisen suosikkini. Piipahdin pari viikkoa sitten suloisessa pienessä sisustuspuodissa aivan tässä meidän naapurissa, Sisustus & Inredning Ilse:ssä josta löysinkin muutamia ihania koristeita. Kohta alkaakin meidän koti olla jo valmis pääsiäiseen, kunhan tuo ohra vielä kasvaisi....Lapsista oli ainakin hauskaa istuttaa siemeniä ja kastella niitä, kyllä siellä jo pari milliä jotain vihreää näkyykin! Tapaatko sinäkin kasvattaa jonkinlaista pääsiäisruohoa?Tunnelmallista sunnuntaita kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

IHANIA pääsiäismunia olet löytänyt!
Kauniita kuvia.
Sopisi niin hyvin myös meidän keittiöön ;)
Aurinkoista sunnuntai päivää sinulle
Susanna.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Susanna :) Nuo munat ovat kyllä tosi kivoja ja plussaa siitä että eivät mene rikki jos tippuvat lattialle! Hauskaa sunnuntain jatkoa!

Hanne kirjoitti...

Ihania pääsiäismunia!

Minä olen vähän innostunut tän pääsiäisen kanssa=) Kiva laitella koristuksia. Ohrat laitoin viime viikolla kasvamaan ja nyt on jo niin pitkällä että kohta pittää leikata lyhyeksi.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Joo niin minäkin Hanne, pääsiäiskoristeet on oikeastaan aika kivoja :) Me taidettiin muistaakseni istuttaa se ohra viime torstaina, on se jo aika hyvällä mallilla, tosin vähän harva. No ehkä se siitä tuuheutuu!