torstai 14. maaliskuuta 2013

Fermiä siellä ja Fermiä täällä... ( laulellen )

Meillä tapavaat esineet, tavarat ja verhotkin vaihtaa paikkaa/huonetta aika useasti. Niin kävi myös näille Ferm Livingin tapeteista tehdyille tauluille. Alunperin ne olivat meillä alakerrassa jossa lasten leikkihuone on, mutta nyt siirsin ne yläkertaan heidän makuuhuoneeseensa. Sopivat mielestäni niin paljon paremmin tuohon valkoiseen puiseen kerrossänkyyn! Hauskaa kun joskus vain jonkin tavaran paikkaa vaihtamalla saa aikaan suurenkin muutoksen huoneeseen...
Tämä kuva on tainnut täällä blogissa vilahtaa jo viime syksynä kun tein Fermin pussilakanoista sivuverhot tytöille. Saatte siitä kuitenkin paremman kuvan miltä huone näyttää kokonaisuudessaan, joten näytän sen teille uudestaan. Oi, tästähän on hyvää vauhtia syntymässä oikein Ferm Living huone!

Muuten täytyy kyllä myöntää, että muuta muutosta kun tuo taulujen tulo ei ole tapahtunut sitten viime syksyn. Olisikohan jo korkea aika keksiä sinnekin jotain uutta? Toisaalta värit näyttäisivät olevan jo valmiiksi sopivan keväiset ja pääsiäiseen sopivat ;)


Aurinkoista päivän jatkoa!

6 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

On kyllä niin ihanan näköistä ettei tarvi muuttaa mitään! Taulut on tosi hienot!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Hanne! Ehkä tuo on aika suloinen huone tuollaisenaan... Nyt tytöt kuitenkin enimmäkseen vain nukkuvat siellä joten haluaisin pitää sen vain jotenkin " harmoonisena " mutta hauskana :)

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel kirjoitti...

Såå fint rum och du förstår säkert att jag tycker speciellt mycket om gardinerna :)! Ferm Living har verkligen mycket fint!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tack Jenny, jo visst har dom fina saker! Ha en trevlig fredag :)

Päivi Lemström kirjoitti...

Kaunis huone.
XX

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Päivi, se on kiva kuulla! Onhan se aika värikäs loppujen lopuksi, mutta tytöt tykkää ja niin me vanhemmatkin! Hauskaa lauantaita!