lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pikkuhiljaa pääsiäistä

Eilinen päivä ei ihan mennyt kuin Strömsössä, ainakaan iltaa ajatellen. Olin niin odottanut viikonloppua ja perjantai-iltaa jolloin lasten nukahdettua voisi tehdä hieman omia juttuja ihan rauhassa, sitten syödä hyvin ja nauttia jopa lasillisen viiniä ;) Sattui kuitenkin niin, että kun lapset nukahtivat nukahdin myös minä ( piti vain hetkeksi sulkea silmät ).... höh, siinä menikin sitten se ilta! No, nyt ollaan kuitenkin pirteitä, tänään saa varmasti vaikka mitä aikaiseksi!Vähän pitää jo viritellä pääsiäistunnelmaa kotiimme. En ole sellaista tyyppiä joka haluaa pääsiäis koristeita hurjan paljon joka huoneeseen, mutta muutama kiva pääsiäiskukka ja kauniit munat sopivat kyllä meille! Ja ehkä jotain pientä vielä pääsiäisen lähestyessä....Värikästä päivää! Mitä suunnitelmiä sinulla on tälle päivälle?

4 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Meillä tämän päivän ohjelmana on siivous. Matot on olleet yön ulkona ja kohta alkaa pienimuotoinen tavaroiden paikkojen vaihtelu ja sitten siivotaan. Jos sais vaikka sitä pääsiäistäkin vähän tänne=) Ja kun iltapäivä koittaa tästä kaikesta väsyneempiä aina on noi koirat=)

Värikästä viikonloppua sinne teillekin!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle Hanne :) Olipa hyvä idea pitää matot ulkona yön yli, täälläkin taas sitä pakkasta riitti!

Lilith kirjoitti...

Det går ofta så, att man somnar och dit for den kvällen... Men man blir ju utvilad och pigg då i alla fall, det gäller att se det positiva i allt! ;)
Jag vill inte heller ha alltför mycket påskpynt här hemma, det är ju egentligen onödigt att dra fram en massa saker när påsken ändå är så kort. Men lite narcisser, några ägg och en och annan påskhare brukar jag sätta fram.
Idag har jag varit på improvisationskurs vid UF-lokalen här i byn, tillsammans med vårt revygäng. Det var både roligt och givande! Nu ska jag gå och se om köttet i ugnen är klart och sen blir det middag, och lite senare bastu. Ska bli skönt! Fin fortsättning på helgen, hoppas det är lika vackert väder imorgon som vi haft idag!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Vad roligt med improvisationskurs Lilith, det låter som ni hade det jätte trevlig där :) Hoppas att din lördagskväll fortsätter bra, låter så härligt med middag och bastu! Jag hoppas också på fint väder imorgon, konstigt hur det kan vara -19 på nätterna och sen +2 på dagen:)