perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kettumaista

Nyt on olohuoneen sohva saanut jälleen uudet tyynyt, tai tarkemmin ottaen tyynynpäälliset. Halusin jotain vaaleaa ja raikasta ja päädyin testaamaan näitä vaalean tukooseja tyynynpäällisiä. Kaveriksi niille löytyi suloinen kettu tyyny. En ole ihan varma tämän tyynyn lopullisesta paikasta, saattaa olla että se päätyy vielä lastenhuoneeseen, mutta onhan se aika kiva piristys tuonne sohvalle :) H&M Homella on tällä hetkellä monta muutakin kivaa eläinaiheista juttua, löytyy esimerkiksi lisää tyynyjä, mukeja, lautasia ja pussilakanasettejä... Pussilakanoista puheen ollen, löysin ehkä maailman ihanimmat sieltä meidän tytöille, pussilakanan valtavan isolla pupun kuvalla. Saatte nähdä kuvia siitä tässä myöhemmin!
Ihastuin myös tässä aikaisemmin Annon kolmio kuvioisiin tyynyihin ja tuo harmaavalkoinen tyyny onkin yksi lemppareistani tällä hetkellä.


Hauskaa perjantaita! Toivotaan että lapset nukahtavat illalla hyvin ja meillä on hetki aikaa rentoutua tuossa sohvalla ja nauttia vaikka se lasi viiniä mikä jäi viime viikonloppuna tekemättä!

2 kommenttia:

Päivi Lemström kirjoitti...

Kauniit tyynyt, mukavaa viikonlopun alkua ja yhteisiä hetkiä miehen ja punaviinin kera...
XX

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Päivi, oikein ihanaa perjantaita myös sinne! :)