sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Satöö dö Huvikumpu 2029

Maaliskuu on jo pitkällä mutta kevät vain antaa odottaa itseään.... Öisin pakkanen paukkuu hurjissa lukemissa mutta keskipäivään mennessä ollaan jo melkein plussan puolella, kiitos vaan aurinko! 
Eilen vietettiin taas paljon aikaa ulkona lasten kanssa, meillä on onneksi ihan kivan iso pihakin joten aina ei tarvitse lähteä kauas pitääkseen hauskaa. Lapioitiin, laskettiin pulkalla ja potkukelkalla, annettiin linnuille ruokaa ja saatiin jopa autokin pestyä siinä sivussa ;)

Fredrik esitteli tytöille omaa verstastaan joka on tehty yhteen meidän ulkorakennuksista. Tytöt tuntuvat olevan innoissaan kaikista työkaluista, vasaroimisista ja maalaamisista. Ja hupsis, miten se SUURI Puuha-Peten työpöytäkin oli joutunut sinne ulos verstaaseen ( sehän oli ennen niin sopivasti keskellä leikkihuonetta ) ;) Yritin siinä sitten perustella, että äiti on ajatellut että tämä olisi tällainen ulkona pidettävä versio työpöydästä....


Kohta saadaan taas kastella kukkia ja kasvimaata...Tähän olisi kasvamassa viiniköynnös. Mitenhän se on pärjännyt talven yli, näyttää aika ankealta! Pidetään peukkuja, meidänhän piti niin aloittaa se oma viinitila, hih! Mikähän tulee olemaan ensimmäisen pullon vuosikerta...?6 kommenttia:

Lilja's Corner kirjoitti...

Låter som en härlig dag! Man måste nog passa på och njuta av den värmande solen nu.

Hihi, lycka till med vinet :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Tack Nina :) Vinet blir säkert succé, hihi! Hoppas du får en fin vecka!

Jolli kirjoitti...

Hih, mä tuun sit ostoksille kun tuotanto käynnistyy :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hyvä Jolli, meillä on siis jo ensimmäinen asiakaskin :)

Kamomilla kirjoitti...

satöö dö Huvikumpu on varmaan loistoviini!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin varmasti onkin Kamomilla :) Tarjoan sulle heti lasillisen kun se on valmista!