lauantai 9. maaliskuuta 2013

Cleaning out our closet

Muuttaessamme tänne, muutimme yhden yläkerran pienistä makuuhuoneista meidän vaatehuoneeksi, siitä tulikin oikea walk-in closet! Vanha tummanharmaa nojatuoli nurkassa jäi meille talokauppojen yhteydessä ja sopii ihanasti vaatehuoneen nurkkaukseen. Vasemmalla oleva seinä on täynnä pitkiä avohyllyjä joissa säilytämme vaatteita hienosti viikattuina... No oikeasti ne eivät taida olla niin kauniisti viikattuina, vaan epämääräisissä kasoissa ( siksi eivät päässeet kuvaankaan mukaan ) ;) Siinäpä onkin tämänpäiväinen projektimme, käydä läpi vaatteet ja siivota nuo hyllyt parempaan järjestykseen!
Henkareissa pidettävät vaatteet saa hyvin piiloon tuonne verhon taakse... Mikäpäs tuolla siivotessa kun kevätaurinko valaisee huoneen niin kauniisti. Jospa laittaisi musiikin soimaan ja ei muuta kun järjestelemään vaatteita! Välillä voisi kait pitää pienen hengähdystauon ja istahtaa tuolille selailemaan sisustuslehtiä, tai todennäköisemmin lukemaan satukirjoja lapsille, ja hyvä niin :)


Aurinkoista päivää, vaikka ulkona paukkuukin vielä pakkanen!

4 kommenttia:

Jolli kirjoitti...

Todella ihana huone! Tällaisia kuvia katsellessa haikailee sen vanhan maalaistalon perään... Voih.
Mukavaa järjestelypäivää!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos, saatiin järjestettyä jonkin verran, mutta sitten täytyikin lähteä ulos pulkkamäkeen kun oli niin ihana ilma. Kyllähän nuo vaatteet siellä pysyy, tästä on hyvä jatkaa :)

Hanne kirjoitti...

Joo ihan kiva vaatehuone <3 Laitahan kuvia sitten niistä siisteistä hyllyistä ;)

En ymmärrä miten se onkin niin vaikeeta mulla pitää vaatehyllyjä siistinä. Viime kesänä väsäsin vielä kunnon henkarirekin että suurin osa vaatteista on henkareissa. Olettaen että nyt pysyy hyllyt siistinä... No, ei pysynyt.

Blogia en ole lopettanut. Laitoin sen siivoustauolle=) Luultavasti palailen pääsiäiseen mennessä, toivottavasti sitten tulet taas seurailemaan mun juttuja <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Joo en kans ymmärrä miksi se on niin vaikeaa :) Nuo avohyllyt tietenkin paljastaa heti kaiken sotkun ja yritän niitä kyllä tasaisin väliajoin siivota. Sitten muistutan itselleni, että nyt laitat sitten ne vaatteet aina samaan paikkaan takaisin niin hyvin pysyy järjestys... no ehkä pari päivää se pysyy ja sitten taas pinot kaatuu..... ;)

Kiva kuulla, tulen kyllä seurailemaan sun juttuja taas!