maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kuvauspäivä ja vanha sänky löytö

Mainitsinkin tuossa aikaisemmin, että meillä oli jännittävä viikonloppu tulossa... Lauantaina vietin siskon polttareita ja sunnuntaiksi oli luvassa leikkimökin kuvausta! 




Aurinko paistoi ja oli kaikin puolin hauska päivä. Kuvattavat eivät vain aina tahtoneet oikein pysyä paikoillaan ;) Onneksi oli ammattilainen paikalla ja saatiin varmasti upeita kuvia aikaiseksi, kiitos vielä Camilla Hynynen tästä ideasta! Käykäähän myös katsomassa Camillan ihanaa blogia I Lilla Kamomillas Villa.


Illemmalla meillä kävi tuuri, sillä löysimme Findit.fi sivuston kautta tällaisen ihanan vanhan lastensängyn. Se löytyikin eräältä pariskunnalta ihan tästä meidän läheltä. Olemme yrittäneet etsiä vanhanaikaista vedettävää sänkyä Maijalle, että hänkin pääsisi jo pois pinnasängystä. Vanhin tytöistähän nukkuu kerrossängyssä ( tästä aikaisemmasta postauksestani voitte nähdä sen ), mutta en oikein vielä uskaltaisi laittaa toista tuonne yläpedille joten halusin etsiä Maijalle ihan oman isomman sängyn. Tästä tulee varmasti ihana. Putsataan ja maalataan, luultavasti valkoiseksi niin eiköhän tässä nukuta oikein hyvin!

Hauskaa päivää kaikille!

18 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Meillä on tuollainen aarresänky tuolla navetassa enemmän ja vähemmän osina. On ihan aikuisten malli ja kuuluu tämän talon alkuperäiseen kalustukseen. Nyt kun tilaa tulee lisää niin sänky tulee sisälle. En raaski sitä maalata millään, on tuollainen tummanruskea myös. Siinä onkin sitten hyvä päiväunet ottaa =)

Kamomilla kirjoitti...

No on hieno sänky!!
Jättäisin varmaan maalaamatta, musta tuo on hieno alkuperäisenä. :) Harkitse ja tunnustele ensin, ettet kadu :)

Christina kirjoitti...

Det finns massor av fina fynd på findit. :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oi kivaa jos teilläkin on tuollainen Hanne! Se on varmasti hyvä päiväuni paikka. Tämä venyy kuulemma ihan 180cm asti joten pitäisiköhän joskus kokeilla sitä itsekkin :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Camilla, sänky on kyllä tosi suloinen!
Fredrik on kans sitä mieltä että jätettäisiin se noin :)

Janette L kirjoitti...

Ni verkar ha haft en riktigt rolig dag! (Hittade hit via Kamomilla)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Ja Christina, vi har gjort många fynd på Findit!

Jenni / Keski[piste] kirjoitti...

Varmasti ihan huippu päivä! :) Täytyykin muistaa hankkia lehti, kunhan se ilmestyy. :)

Ja aivan ihana on tuo sänkykin, unet maistuvat suloisilta siinä, se on varma! :)

Unknown kirjoitti...

Aivan mahtava sänky, tollasen mäkin olisin halunnut silloin kun pojat olivat pieniä, mutta ei niitä mistään eteen tullut.
Onpas kiva kun teidän leikkimökistä tulee juttu lehteen :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aivan ihana sänky!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Roligt att du hittade hit Jeanette L! Välkommen åter :)

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Oli tosi hauska päivä Jenni :) ihanaa, että löydettiin tuo sänky se sopii varmasti kivasti sinne tyttöjen huoneeseen, toivotaan että siinä saa oikein hyvät unet!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Muutamia tuollaisia sänkyjä olen nähnyt, mutta ne ovat monesti aika huonossa kunnossa. Tämä sattui olemaan onneksi tosi hyvässä kunnossa :) aurinkoista viikkoa!

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos Irmastiina!

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Wau, millaisen upean päivän olet saanut viettää. Ihaillut jo pitkään Villa Kamomillan blogia ja hänen todella kauniita kuvia.

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Hänellä on kyllä niin kauniita kuvia Pia :) Oli hauskaa viettää tuollainen päivä!

SisustEllen kirjoitti...

Kiitos kommentista blogissani:) Meilläkin on ollut tuollainen sänky tyttären ollessa pienempi. Se oli käsittelemätöntä puuta, joten oli helppo päätös maalata se valkoiseksi...
Ihanat nuo valkoiseksi maalatut hirsiseinät<3

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Kiitos, tykkään kovasti noista valkoisista hirsiseinistä, ne on niin kauniit! Sängyn suhteen ollaan vielä mietintä vaiheessa, valkoinen, harmaa tai tällainen kun se nyt on :)