tiistai 19. helmikuuta 2013

Hattu, rummut vai legojen säilytys rasia?

Lasten leikkihuone on meillä kovassa käytössä ja koska lelut, legot ja kirjat ovat yleensä hujan hajan ympäri huonetta halusin saada niille kätevän ja vielä kauniinkin säilytyspaikan. Tämä vanha suvussamme ollut kaappi tulikin yllättäen oikein hyvään käyttöön! Hyllyille mahtuvat eniten luetut kirjat hienosti ja nuo H&M Homen säilytyskorit kätkevät sisäänsä kaikenlaiset muut lelut.


Jos ihmettelette mikä kumma neliön mallinen laatikko tuolla seinällä pilkahtaa voin paljastaa, että se on Fredrikin darts taulu. Se laitettiin siihen jo kauan ennen kuin tämä huone oli lasten leikkihuoneena, eikä mitenkään maailman kaunein esine minun mielestäni, joten keksimme tapetoida sen samalla tapetilla kun seinät. Aika hyvin sulautuu siihen nyt!


Ihastuin näihin punaisiin säilytysrasioihin heti ensisilmäyksellä ja ne ovatkin juuri sopivat legoille. No, oikeastaan legot saavat olla siellä rauhassa vain sen aikaa kun tytöt nukkuvat, sillä heistä on hauskempaa tyhjentää kaikki lattialle ja käyttää noita rasioita hattuina :) Siinä he istuskelevat lattialla rasiat päässä ja oma ääni kuulostaa kuulemma niin hauskalta sen sisällä. Toinen vaihtoehto on tietenkin rummut, näitä yleensä paukutellaan niin kauhoilla kun leikkityökaluillakin. Saa nähdä kuinka kauan nämä pysyvät ehjinä...


Vaikka tämä säilytys ongelma on mielestäni nyt aika hyvin meillä ratkaistu, tässä huoneessa olisi vielä kuitenkin paljon kehitettävää. Haluaisin siihen aivan eri sävyt ja enemmän lasten leikkihuonemaista tunnelmaa. Tähän on jo olemassa muutamia ideoita joista lisää hieman myöhemmin...

6 kommenttia:

Jolli / Jolli & koti kirjoitti...

Ihana kaappi ja nuo rasiat!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos! Joo nuo rasiat ovat tosiaan niin suloisia :)

Pirita Alenius kirjoitti...

Upea kaappi leluille! Muutoinkin hurmaavalta näyttää teidän kotinne. :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oi kiitos kivasta kommentistasi Pirita :) Kaapista tuli tosiaan huippu hyvä lasten leluille! Sisustaminen on kyllä niin hauskaa puuhaa, ihanaa saada uusia ideoita tai jollekin esineelle aivan uusia käyttötarkoituksia.

Hauskaa viikkoa!

Maikki kirjoitti...

Makee tää kaappi, todella kaunis ja muutenkin kauniilta näyttää kotinne!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Maikki kommentistasi, olen kans aika ihastunut tuohon kaappii ja siihen mahtuu kivasti tavaraakin :)