torstai 21. helmikuuta 2013

Kevät inventaario

Kodin sisustuksessa pyörivät jo mielessäni keväiset jutut ja niin myös vaatteissa. Lapsien tulevan kevään ja kesän vaatevarastoja pitäisi alkaa käydä läpi, mitkä vaatteet vielä sopivat ja mitä olisi hankinta listalla. Onneksi tytöillä on vain vuosi ja yksi päivä ikäeroa niin kaikki Mollyn viime kesän vaatteet sopivat varmasti tänä kesänä Maijalle, kätevää kun ovat suunnilleen saman kokoisia samoihin vuodenaikoihin! Kohta tämä nuorimmainen saa kyllä vanhemman kiinni ja voivat ehkä vain "lainailla" toistensa vaatteita....
Onhan se ihanaa ostaa aivan uusia vaatteita, mutta joskus löytyy ihania helmiä ihan kirpputoreilta ja netin huutokaupoista ja kirppiksistä, muistattehan käydä niissäkin ostoksilla!


 Niiiiiin ihanat vaaleanpunaiset Converset löytyivät kirppikseltä 4e hintaan :)

 Småfolkin pupu body on huutonet löytö ja tuon punaisen mekon on äitini tehnyt aikoinaan minulle!Pörröinen bolero/jakku sekä nämä ruskeat kengät löytyivät myös kirppikseltä. Täytyykin muistaa itse nyt viikonloppuna käydä nettikirppiksillä ja ihan live kirppiksillä tekemässä löytöjä, tai mikä parasta myydä jo itselle ylimääräiseksi jääneitä juttuja!

4 kommenttia:

Marjo R kirjoitti...

Ihanan symppikset noi tennarit <3

Susanna Tamminen kirjoitti...

Eikös olekkin Marjo :) Pitäisi ehkä hankkia itsellekin!

Maikki kirjoitti...

Jep, se homma olis edessä taas. Kevät-kevät-kevät!!!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niinpä Maikki, siinä onkin taas urakkaa :) Mutta onneksi aika kivaa sellaista!