lauantai 16. helmikuuta 2013

Ikkunalaudalla

Tänään onkin luvassa aivan erikoisen hauska päivä, sillä pikkusiskoni on tulossa meillä käymään ja pääsemme ihan vain kahdestaan vähän shoppailemaan :) Enpä muista milloin viimeksi olisimme ihan vain kaksistaan olleet shoppailu kierroksella ja lounaalla. Toivottavasti löydämme kivan ruokapaikan ja kaikenlaista ihanaa kotiin kevät sisustusta ajatellen!

Tässä muuten pari kaunista sisustusesinettä jotka ovat meillä keittiön ikkunalaudalla. Pieni kastelukannu toimii hyvin ihan kukkien kasteluunkin ja kukkaruukkunakin se on hauska. Viime aikoina se on tosin ollut ihan vain kauniina koristeena.
Tällä vanhalla lasipurkilla on muuten aika jännä historia. Se on 30-40 luvulta ja ollut osa akkua josta saatiin sähköä eri tarpeisiin. Tästä alhaalla olevasta kuvasta voitte nähdä tarkemmin miten se on toiminut :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa ihana päivä!! Kiitos vielä tuhannesti :) jalat rakoilla ja lompakko tyhjä, mutta nyt saan sisustella uusia juttuja jeeeeeeee!!!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos itsellesi, oli aivan mahtava päivä ja maha vieläkin täynnä siitä ihanasta ruuasta :)

fifa coins kirjoitti...

We trust among the prior remarks, I really like the truth that both dance other people tend to be colored along with extreme shades from the reduced soaked history.buy cheap rs gold
Cheap Elder Scrolls Online Gold
buy fifa coins