keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Salmiakkia joka puolella!

Olen viimeaikoina törmännyt useassakin paikassa näihin ihaniin salmiakki/harlekiini kuvioihin. Eniten ehkä miellyttävät juuri nuo mustat ja harmaat kuviot, mutta jotain väriäkin nyt kyllä tarvittaisiin kevääseen. Ferm Livingiltä löytyy vaikka mitä ihanaa jos tämä kuvio miellyttää! 

Geometry tai Remix sisustystyynyt ovat ihania ja löytyvät monissa eri väreissä, tai miten olisi pyykkikori kylppäriin ja muki vaikka hammasharjoille... Anttilassa törmäsin yllättäen myös näihin kuvioihin Anno Siru sisustustyynynpäällisissä ja mitkä ihanat pussilakanat, tuo mintunvihreä väri iski heti silmään! Ellokselta löytyi hauska torkkupeitto jossa mukana harmaata ja keltaista... siinäkö meidän sohvalle piristystä nyt kevääksi?!

Ja onhan meillä se leikkihuoneen tapetointikin tulossa jossakin vaiheessa, taloon.com sivuilla oli Sandbergin Hampus malliston tapetteja ihanan hempeissä harlekiiniruutuisissa kuvioissa. Töihin tai kotitoimistoon löytyy Tine K:lta kauniita muistioita. Salmiakki kuvioihin täysin hullaantuneille löytyy myös hauska lipasto, hmm tuota täytyy ehkä vielä miettiä ;)


4 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Heippa! Taisin pompsahtaa Ingelan kautta tänne :) Kiitos hirmusti näistä harlekiinikuosivinkeistä, pitää heti klikata itsensä pariin paikkaan..!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa Teija, kiitos kommentistasi ja kiva ku tulit tännekin käymään :) Hyvä että niistä vinkeistä löytyi jotain kivaa, minäkin olen noihin kuvioihin nyt niin ihastunut :)

Riikka Sisustus-Inredning kirjoitti...

Kiva postaus, harlekiinit ja kolmiot miellyttävät silmää :)

Tulin tänne vastavierailulle, kiva löytää uusi blogituttavuus, ja aika läheltä matkakilometreissäkin vielä ;)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa Riikka, kiva kun tulit tännekin lukemaan :) Hauskaa että ollaan aika läheltäkin!
Nuo harlekiinit ja kolmiot ovat ihania minunkin mielestäni, kivaa kun niitä löytyy niin monenlaisissa tuotteissa.