sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sivuverhosta pöytäliinaksi

Aikaisemmin syksyllä kerroinkin kuinka olin tehnyt ihanan taulun yläkeramme rappusiin Vallilan kamera kankaasta, näette aikaisemman postaukseni tästä. Tuossa samaisessa suuressa kehyksessä on aikoinaan myös ollut esillä toinenkin Vallilan kangas, Puu-Vallila. Silloin asuimme avopuolisoni kanssa vanhassa puisessa paritalossa ja se talo muistutti niin paljon noita kuvassa näkyviä taloja, että monet jotka tulivat meille käymään ja näkivät taulun luulivat ensin, että se on valokuva meidän talosta ;)


Nyt kun kamera kangas on esillä kehyksissä, tuntui sääliltä jättää näin kaunis kangas ( sivuverhohan se oikeasti on ) vain kaappiin makaamaan, päätinkin ottaa sen käyttöön pöytäliinana! Toimii mielestäni aivan ihanasti ja samalla saa mukavasti puheenaihetta kahvivieraidenkin kanssa. Vallilalta on myös tullut lautasliinoja, oliskohan niistä löytynyt kiva kaveri tälle pöytäliinalle, täytyy katsastaa ensi kerralla kun käyn kaupassa. Tämä liina näyttäisi muuten varmasti upealta kesällä puutarhapöydälläkin...niitä aikoja odotellessa!


Leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

Lilja's Corner kirjoitti...

Kaunis! Marengit ja kukka sopii siihen täydellisesti. Jännä lasipurkki edellisessä postauksessa, jospa sellaisen jostain löytäisi...

Ihanaa sunnuntaita!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Oi kiitos :) Se lasipurkki on avopuolisoni, luulen että se tulee hänen suvultaan ja tosiaan aika vanha. Toivottavasti sellainen tulisi vastaan jossakin kirpputorilla :) Ihanaa sunnuntaita :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo Puu-Vallila -verho musta-valkoinen vai onko siinä jokin ruskea sävy?

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa, Puu-Vallilan verho on ihan musta-valkoinen, tässä ei ole ruskean sävyä mukana :)