lauantai 9. helmikuuta 2013

Viltin kohtalo....

Mitäs tykkäätte tästä viltistä? Olemme löytäneet sen kirpputorilta ja sen paikka vaihtelee talossamme vähän väliä, nyt se on keittiössämme olevan puisen sohvan päällä. Meillä käydään tästä välillä kovaa keskustelua ;) Minä olen sitä usein siirtämässä kokonaan pois ja avopuolisoni taas roudaa sen aina takaisin ja tykää että se on ihana...

Ehkä siinä on jotain perää, muuten olisi aika tasaisen ruskeaa ja valkoista meillä joten hyvähän se on kun on vähän väriäkin mukana :) Toisaalta toivon, että siinä olisi edes vähän hillitymmät värit!

Värikästä lauantaita kaikille, toivottavasti teillä on kiva päivä!


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan järkyn ihana <3! Puolisosi on minusta ikeassa :D, tuohan on kuin jalokivi tuossa sohvan nurkalla!
Arvo-pojan mummi kommentoi :D

Anonyymi kirjoitti...

Ikeassa??? :D, helkkarin näppäimet :D! Oikeassa!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa, tuo viltti tosiaan paranee päivä päivältä :) Kyllä se varmasti saa jäädä meille... hih! Kiitos kommentistasi, mukavaa päivää!

Satu kirjoitti...

Aivan ihana peitto!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Satu ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän vilttidilemman, mutta taidan mäkin kannattaa Freddaa.. Kiva kun on jotain piristäviä väriläiskiä välillä! Iso työ on myöskin ollut sen tekijällä../p

Susanna Tamminen kirjoitti...

Joo se on totta Piia, siinä on ollut varmasti iso työ tehdä tuota :) Ja kyllähän mä nyt siitä jo alan tykäämäänkin..... :)

Tuija Sipilä kirjoitti...

todella upee peitto!! kyllä kannattaa tykätä! kovin on mun tyylinen peitto, vaikken virkkaa, mut virkatuistatilkuista koottu,niin heti pisti silmään.

tilkkusilppuri.vuodatus.net

Susanna Tamminen kirjoitti...

Heippa Tuija! Kiitos, kyllä tuo peitto näyttää nyt kovasti viihtyvän meidän keittiössä :) Onhan se hauska väriläikkä sinne ja joku on nähnyt paljon vaivaa sen tekemiseen!