keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Koukussa kahviin!

Viime keväänä meille hankittiin (Jura Ena) kahvikone ja jos en ennen sitä ole ollut koukussa kahviin, niin nyt ainakin olen! Ihanaa kun aamuisin väsynneenä saa kupillisen cappuccinoa tai joskus iltapäivällä ihan muuten vaan vaikka espressokupin. Jotain alkuinnostuksesta kertoo, että kahvikone muistuttaa puhdistuksesta aina 180 annoksen välein, tämä täyttyi meillä reippaasti alle kuukaudessa alkuaikoina, huh... ja me ihmeteltiin miksi meillä ei nukuta! 
No nyt on tahti ehkä hieman laantunut, mutta paljon konetta käytetään edelleenkin. Saimme vielä siskoni perheeltä viime jouluna lahjaksi nämä Iittalan Ego espressokupit, kiitos kiitos ne ovat niin ihanat!


Meille on melkeinpä pienimuotoiseksi harrastukseksi tullut testata eri kahvipapuja, ja voi kun niitä löytyykin erimakuisia. Teemme usein tilauksen Creman sivuilta, sieltä löytyy valtava määrä ihania kahveja, pavuista suodatinkahveihin, unohtamatta suklaalevyjä tietenkään  :)
Viimeksi meillä oli testattavana MokaSirs Oro, 100% arabica pavuista tehty espresso jossa hieman kaakaomainen maku, tykkäsin kovasti!

Tosin täytyy kyllä tunnustaa, että eniten tulee juotua noita cappuccinoja tai muita maitokahveja. Vaihtelua niihinkin saa vaikka lorauttamalla mukaan tilkka makusiirappia... Pehmeää ja täyteläistä keskiviikkoa!

8 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Hyvältä näyttää-kaikin puolin- kupit ja niiden sisältö!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kiitos Kamomilla, ovat tosiaan ihanat kupit, harkitsen jo niiden isompien kahvikuppien hankintaakin... tai sitten toivon niitä ensi jouluna lahjaksi :)

Lilja's Corner kirjoitti...

Faktiskt söta koppar! Fast de få gånger då jag dricker kaffe ska det vara typ hälften mjölk i, så jag behöver en större mugg :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hah, jo jag förstår :) Jag dricker också helst kaffe med mjölk, men ibland smakar espresson också bra!

Anna-Lena kirjoitti...

En kaffemaskin står högt uppe på min önskelista just nu. Jag blev faktiskt bjuden på en kopp kaffe från en Jura-maskin häromdagen och det vad gudagott! Jag skulle nog bli hooked direkt jag också :-)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Anna-Lena, ifall du är intresserad att köpa en så lönar det sej att titta vad de kostar i Tyskland. Vi beställde vår därifrån och sparade en hel del!
Ha ett riktigt trevligt veckoslut!

Anonyymi kirjoitti...

Oom nom nom kahvia...., .../p

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin onkin, todella hyvää kahvia! :)