perjantai 1. helmikuuta 2013

Siili ja juuriharja

Perjantai, onpa ihanaa! Se tarkoittaa meillä myös muskari päivää jonne suuntaammekin kohta Mollyn kanssa, se on varmasti viikon kohokohta kun pääsee  hyppimään ja tanssimaan sekä soittamaan eri soittimilla. Ulkoleikit ovat olleet tällä viikolla hieman vähemmällä kun lämpömittari näyttää nollaa tai jopa plussaa ja räntäsade sen mukaista. Milloin se kevätaurinko alkaa paistaa oikein kunnolla?!

Kävin läheisessä kukkakaupassa hakemassa piristystä kotiimme ja löysin tällaisen ihanuuden, tuoksuköynnöksen. Ihanan valkoiset kukat ja sopii täydellisesti tuohon vanhaan pelti ämpäriin. Kukan takana näkyy Lasse Åbergin maalaus " vänskap " (ystävyys). Olen ostanut sen kauan sitten ensimmäiseen omaan kotiini ja tykkään siitä niin paljon, että se on sen jälkeen ollut jokaisessa kodissani esillä. Siinä on ihana symboliikka, siili ystävystyy vanhan juuriharjan kanssa.
Mitäs teidän perjantaihin oikein kuuluu?


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta :D, onpa ihana taulu ja tuoksuköynnöstä itsekin tässä haikailen.
Päivään kuuluu armahaiselle aarteellemme <3 synttärikakun leipominen. Mummin etuoikeus <3!

Susanna Tamminen kirjoitti...

Huomenta! Voi sehän kuulostaa ihanalta, synttärikakun leipominen on aina niin hauskaa! Tuota tuoksuköynnöstä minulla ei ole ennen ollutkaan, mutta onneksi löysin sen, siitä tulee varmasti suosikkini. Mukavaa päivän jatkoa :)