maanantai 4. helmikuuta 2013

Let the stress begin...

Good morning, let the stress begin. Nämä kyltin sanat näemme joka aamu herätessämme. No jaa, eihän sitä pidä ottaa niin kirjaimellisesti, eihän nyt sentään joka päivä voi olla stressaava ;)

Meidän makuuhuoneessa on viisto katto ja sängylle löytyi sopiva paikka juuri siinä matalassa päässä. Lisäksi sängyn molemmilla puolilla on pikkuiset ikkunat joten yöpöydät oli melkein mahdoton laittaa siihen sängyn viereen.  Meillä onkin käytössä "yöhylly". Vanhasta lankusta sahattiin sopivan pituinen hylly, maalattiin valkoiseksi ja kiinnitettiin seinään vanhasta tuolista irroitetuilla alumiinisilla vinkkeleillä. Hyvin toimii!


Koruteline on löytänyt paikkansa makuuhuoneen lipaston päältä. Se onkin tosi suloisen näköinen kaikkine koruineen. Tuo etualalla oleva sydän koru jossa on musta nahkainen nauha on muuten minulle tosi rakas. Olen saanut sen lahjaksi avopuolisoltani joka on tehnyt sen kahdesta vanhasta hopealusikasta, ne muodostavat ihanan sydämen!Toivotan stressitöntä viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Heh, tuollainen kyltti pitäis kyllä minun saada. Otan stressiä niin paljon kaikesta että hyvin passais=)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Mäkin olen Hanne välillä aika kova stressaamaan... onneksi kun tuota kylttiä katsoo tekee melkein mieli olla stressaamatta :)

Hanne kirjoitti...

Hyvä kuulla että joku muukin stressaa. Onneks miun yks viiskymppinen ystävä on luvannut että hänen iässä ei jaksa enää niin stressata. Tässä on vielä parikymmentä vuotta aikaa, luultavasti mulla tippuu hiukset päästä pelkästä stressistä ennenkuin siihen ikään pääsen =/

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ou nou, en mä niin kauaa jaksa odottaa että stressaaminen loppuu :) Nyt vaan jotain rentouttavia ajatuksia loppu viikoksi!