perjantai 12. huhtikuuta 2013

black & white

Eilen oli taas se päivä keväästä kun minuun iski verho hulluus! Toisaalta tällainen tunne tulee mulle kyllä aika useinkin ja vaihtelen verhoja huoneesta toiseen, ostelen ja ompelenkin niitä tiiviiseen tahtiin. Varastojen kätlöissä on onneksi jo kivanlainen verho kokoelma, joten aina ei tarvitse ostaa uusia. 

Päätinkin vaihtaa verhot makuuhuoneeseen ja vielä olkkariinkin, mutta siitä tulikin pitempi projekti kuin olin ajatellut... verhot olivat niin rytyssä säilytyksen jäljiltä että ne oli pakko silittää. Höh, kahdeksan pitkän sivuverhon silittäminen vei aikansa ( varsinkin kun lapset pyörivät siinä ympärillä ) ja päätin jättää osan silittämisestä iltaan kun he nukkuvat.
Eilinen saavutus oli siis makuuhuoneen verhot ylös ikkunaan, olohuone sai jäädä tälle päivää. Nämä verhot olen siis itse ommellut Ikean kankaasta. Ihastuin n. vuosi sitten tähän kankaaseen kun olimme käymässä Ikeassa ja pidän siitä edelleen tosi paljon! Makuuhuoneemme on kiva siinä mielessä, että siellä on täysin valkoiset seinät ( toisin kun muualla talossa jossa väriä on aika paljonkin ) ja tällainen suurikuvioinen kangas tulee mielestäni oikein hyvin esille siellä. Eteenkin sen mustavalkoisuus on mielestäni nyt oikein piristävää! Nyt mua alkoikin harmittamaan kun ei ole enempää tätä kangasta, tästähän olisi voinut tehdä vaikka kivat tyynyt tai miksei taulunkin....

Täällä on myös meidän ihanimmat verhotangot, aivan upean vanhat ja muhkeat! Olohuoneen verhoista kuvia tulossa, kunhan saan ne vain ensin ikkunaan....

Toivottelenkin teille oikein paljon kivoja sisustusideoita viikonloppuun!

2 kommenttia:

Minnuska kirjoitti...

Pitihän nämä tulla ihastelemaan :)
On kyllä kauniit verhot. Ja verhotangot.

Susanna Tamminen kirjoitti...

Hahaa Minna, kiva kun tulit katsomaan :) Olen ihan tyytyväinen noihin verhoihin nyt, saas nähdä kuinka kauan ne pysyy siellä ennenkuin taas päätyvät vaihtoon ;) Hauskaa lauantaita!